Hovudside

Hjem Oppskrift på Cat Repellent

by Walther

Katt liker ikke lukten av visse krydder, urter eller andre naturlige stoffer. Disse kan brukes til å lage hjemmelaget katt frastøtende å holde dem ut av hagen og deler av huset som mat spiskammers og skap. Det er sikkert og effektivt.

Tørket krydder og frukt skreller


Bruke tørkede urter som finnes i supermarkedet i flasker som effektive midler. Strø dem på bakken på grensen til hagen for å holde kattene unna. Rosmarin, cayenne pepper, tørket sennep, og lavendel frastøte katter fordi de ikke liker lukten. Frukt skreller som sitron og appelsin rinds lagt inn i grenser hagen, holde kattene unna. Krydder eller skreller kan plasseres inne i huset også, for eksempel, i nærheten planter og skap.

Eteriske oljer


Prøv eteriske oljer for å holde kattene unna innendørs steder som spiskammers, kjøkken skap, potteplanter og søppel. Katter liker ikke eterisk olje dufter som sitron, lavendel, appelsin, kanel og lavendel. Ved hjelp av en pipette, våt noen bomullsdotter med noen få dråper eterisk olje. Sett bomullsdotter i hjørnene av kjøkkenskap eller skap eller i nærheten potteplanter. Oljen kan bli gnidd på gulv, gulvlister, eller kjøkkenskapdører med papirhåndklær. Dette er best brukt innendørs.

Hjemmelaget infusjoner og Sprays


Ta en 1/4 kopp én type tørket urt og kok i vann på ovnen for å lage en spray. Bruke kanel, rosmarin, kajennepepper eller lavendel. Ved blanding av forskjellige urter for en spray, bruker 1/8 av en kopp hver urt med vann i en liten gryte. Kok urt blandingen på toppen av komfyren, deretter press om en cheesecloth. Sett anstrengt væsken i en ren flaske og spray innendørs og utendørs, uansett hvor du ikke vil at katten din til å gå. En løsning laget av 1/4 kopp eddik og vann, legg i en flaske og deretter sprayet direkte på katter, stopper dem inne eller ute. Ikke bruk for mye cayenne pepper - det er skadelig i sterke doser.