Hovudside

Er Svart Oaks tørke tolerant?

by Walther

Er Svart Oaks tørke tolerant?

Hvis du bor i en tørke-utsatt område, kan velge landskap trær være en utfordring. Noen av de mest attraktive bakgård trær kan bli stresset og usunn etter tørke betingelser, men eiketrær er vanligvis et sikkert kort når det gjelder å tørke toleranse. Svart eik spesielt, kan tilpasse seg et bredt spekter av vannstand.

Identifikasjon


Svart eik er mellomstore trær, og når vanligvis 50 eller 60 fot med en uregelmessig krone. Bladene er 4 til 10 inches lang, med fem eller syv bust-tipped fliker og en glanset øvre overflaten. Barken av svarte eiketrær er grå og glatt når unge, blir stadig mer ujevn og furet med alderen. Som trærne modnes, barken mørkner, ofte blir nesten svart. Den indre bark har en orange farge og ekstremt bitter smak.

Tørke Toleranse


Svart eiketrær har en dyp taproot som gjør dem svært tørke tolerant. De foretrekker en moderat vanntilførsel, og vokser best i fuktig jord, men kan tåle lange perioder med lite eller intet vann.

Vekstforhold


Svart eik vokser vilt over store deler av USA. Deres utvalg omfatter det meste av Sørøst, og strekker seg så langt nord som Maine og så langt vest som Oklahoma. De vanligvis vokser i rike, fuktige, godt drenert jord, gjerne med en litt sur pH. Vokser best i full sol, sort eik vanligvis trives i områder med 30 til 80 inches av årlig nedbør.

Andre Tørke Tolerant Oaks


En rekke eiketrær er tørke tolerant, slik at du har en rekke alternativer for å vurdere i tillegg til svart eik. Burr Oak, live eik, vann eik, myrt eik, kastanje eik og Shumard eik, blant andre, er i stand til å tåle perioder med tørke. Før du velger et eiketre, finne sted på det amerikanske Department of Agriculture Plant hardførhet Zone kart for å hjelpe deg å finne den beste treet for din bestemt klima.