Hovudside

Hvordan stoppe Bugs fra å spise blomster og løv

by Walther

Hvordan stoppe Bugs fra å spise blomster og løv

Store angrep av vanlige skadedyr som bladlus, mealybugs, skala, edderkopp midd, biller, larver, snegler og snutebiller ikke bare forårsake estetisk skade, men redusere helse og kraft av den infiserte anlegget. Noen skadedyr også fungere som vektorer - kilder som introduserer eller overfører sykdommer til hagen. Selv om kjemiske insektmidler for ulike typer hage bugs er lett tilgjengelig, kan du adoptere en biologisk eller naturlig middel for kontroll som ikke vil skade anlegget eller jord.

Bruksanvisning


Kulturell kontroll


•  Rake og kast planteavfall og tykk mulch fra bunnen av planter, hvis du legger merke til slugs eller snegler på plantene. Disse skadedyr bruke mulch som en solskjerm i løpet av dagen. Også rent hage rusk på slutten av hver vekstsesongen for å holde skadedyr som stinkbugs fra overvintring i den falne materiale.

•  Vannplanter infisert med edderkopp midd hver dag. Fordi disse skadedyr trives i tørre, støvete forhold, forstyrrer daglig vanning med sine reproduksjon og fôring sykluser, forårsaker dem til å finne bedre mat og husly andre steder.

•  Trekk ut ugress fra hagen så snart du oppdager dem. Weeds tjene som en kilde til mat for hage skadedyr som biller og gresshopper. Bruk en hansker hånd for å fjerne hver luke anlegget fra jord, sammen med sine røtter, eller dyrke bakken lett med en hakke uten å skade røttene av ønskelige planter.

Biologisk kontroll


•  Grow nektarrike planter som fennikel, søt alyssum og ryllik i hagen for å tiltrekke naturlige predatorer som snylteveps, som spiser de fleste hage bugs.

•  Slipp naturlige predatorer som dame biller, små veps og grønne lacewings i hagen å konsumere bladlus.

•  Unn larver med Bacillus thuringiensis (Bt) ved å spraye den over løvverk av planter. Bakterier i Bt lammer fordøyelsessystem av verts skadedyr, forårsaker dem til å sulte og dø.

Naturlig kontroll


•  Grow "felle planter" i hagen din - planter som hage bugs foretrekker å spise i stedet for eksisterende anlegg. Forskning anlegget preferansene til verts pest og vokse de planter strategisk i hagen din til å lokke bort bugs fra attraktive planter. Når infisert, nøye klipp av den fellen anlegg og kast feilene i et fat med såpevann.

•  Form en krage laget av tykk, gul papp og påføre et lag med klebrig materiale over det. Sett den nedre ende av kragen en tomme dypt i jorden og vind resten rundt stammen for å tiltrekke lille flyr skadedyr som whiteflies og bladlus.

•  Bruk en lav toksisitet insekt såpe for å avskrekke skadedyr fra blomster og blader. Soft-bodied skadedyr som thrips, bladlus, mealybugs og edderkopp midd er mest utsatt for kontroll. Følg anvisningene på etiketten for å fortynne såpe med vann før du søker på plantedeler.

•  Påfør hagebruk eller neem olje over bugs og egg. Sørg for at du dekker hele øvre og nedre overflaten av hvert blad for full dekning.