Hovudside

Hvordan bruke en Black & Decker 7548 Basic Jigsaw

by Walther

Hvordan bruke en Black & Decker 7548 Basic Jigsaw

En Black & Decker 7548 enkel stikksag brukes primært for å kutte kurver og vinkler i tre, men med riktig blad festet, vil det selv skjære gjennom tynt metall eller fliser. Den 7548 er egentlig en elektrisk håndsag med en stempelblad som går opp og ned, og er best brukt i bartre ikke tykkere enn 1 1/2 inches, og hardtre ikke tykkere enn 3/4 tomme. Den 7548 er en svært allsidig, lett og kvikk puslespill, som er egnet for gjør-det-selv hjemmeprosjekter.

Bruksanvisning


•  Tegn et mønster med en sirkel eller vinkel på mediet for ditt valg.

•  Sett riktig type blad for din spesielle klippe behov. Fin-tann bladene fungerer bra på metall og kryssfiner, mens grov-tann bladene fungerer bra når løvtre kutte.

•  Plasser sagbladet på kanten av mønsteret som skal kuttes. Hvis kutte et interiør risses sirkel, bore en forrett hull med en drill og 3/8 tommers boret til umiddelbar innsiden av den markerte sirkelen. Dette vil tillate deg å sette kniven inn i skogen, rett ved den markerte linjen.

•  Start sagen ved å trykke på bryteren, sakte i begynnelsen. Den variabel hastighet vil tillate en rekke hastigheter fra treg til rask, avhengig av hvor vanskelig det er deprimert. Hvile på skoen fast og spyle på overflaten som skal klippes, og deretter slå på sagbladet før den får kontakt med overflaten. Hvis bladet er satt inn i et borehull, sikkerhets bladet til baksiden av start hullet først, slik at når strømmen blir brukt, tennene på bladet vil ikke umiddelbart ta kontakt med tre.

•  Trykk på bevegelige kniven mot tre og følger mønsteret som er merket. Ikke tving sagen gjennom skogen, og bruke den variable hastighetsfunksjonen til enten raskere eller tregere bladet for den mest presise og komfortable kutt.

Tips og advarsler


  • Jobbe i ditt eget tempo og alltid tillate tennene å gjøre klippe uten overdreven kraft. Større prosjekter kan klemmes ned på tabeller for ekstra stabilitet, og bladtyper med fin-eller grov tann ordninger kan eksperimenterte med å gi deg de beste og jevneste kutt.
  • Bruk alltid vernebriller når du bruker en Black & Decker 7548 stikksag.