Hovudside

Måter å bli kvitt flaggermus

by Walther

Flaggermus er klassifisert som et skadedyr på grunn av sin proclivity å søke innendørs ly for eksempel i skorsteinen eller på loft, i henhold til Professional Wildlife fjerning hjemmeside. Den store brune flaggermus, litt brun balltre og den meksikanske gratis-tail flaggermus er de mest vanlige ordensforstyrrelser flaggermusarter i USA Practices som fjerner flaggermus fra en bygning ofte inkluderer å begrense deres tilgang til områder av ly.

Enkelt Bat Fjerning


Enkelt flaggermus tidvis inn et hjem uforvarende gjennom vinduer eller dører. Forut balltre ikke har riper eller bitt noen, isolere den i ett ubelyst rom og åpne et vindu for å tillate balltre en klar bane til utendørs. Luftstrømmer generelt dirigere balltre utendørs gjennom utgangen du oppgir. Hvis dette ikke fungerer, ta på verneskinnhansker og prøve å fange flaggermus med en kaffe kan, nett eller annen beholder etter den lander. Etter fangst balltre skyve en stiv papp over åpningen og slipp balltre utendørs. Hvis balltre ser ut til å være skadet eller syk, ikke slipp den. Ring fylkeshelsemyndigheter slik at flaggermus kan testes.

Utelukkelse


Den mest vellykkede metoden for fjerning for en koloni av flaggermus er permanent utelukkelse, i henhold til Minnesota Department of Natural Resources hjemmeside. Finn utvendige inngangspunkter av flaggermus som spjeldet fans, avtrekk, luftinntak, skorsteiner eller åpninger rundt avløp og kraftlinjer eller kabler. Flaggermus tilgang hull så lite som 3/8 tommers rundt eller mellomrom måler bare 3/8 av 7/8 inches. Bruk tetningslister, caulk, isolasjonsmaterialer, steelwool, og screening eller duct tape for å forsegle inngangspunkt. La den mest besøkes inngangspunkt åpen. Drapere strukturell karakter fugl eller flaggermus netting over dette inngangspunkt, forlater bunnen åpen slik at flaggermus kan avslutte. Nettingen vil hindre dem fra å komme tilbake.

Repellent


Ingen effektiv eller registrert bat frastøtende er tilgjengelig fra og med 2010, ifølge Professional Wildlife fjerning hjemmeside. Selv Rozol og DDT ble brukt i det siste, de var ulovlig som i 2010. De fleste metoder for frastøtende flaggermus kontroll mislykkes som det ikke ta opp spørsmålet om å holde flaggermus fra nytt inn i bosted.