Hovudside

Støvsugere & Floor Care

by Walther


Enten du har teppe eller bart gulv i hjemmet ditt, er sjansen du bruke en støvsuger for generell gulvpleie. Det er et par ting å huske på før du foretar et kjøp eller oppgradering.

Pet Hair


Mange produsenter har utviklet støvsugere med makt til å fjerne uønsket dyrehår fra gulvflater. En Consumer Reports gjennomgang fant Eureka Whirlwind + Pet Lover 3276 og Bissell Lift-Off Multi-Syklonisk Pet 89Q9 fungerer godt nok.

Bart gulv


Mange støvsugere er laget for å rense bart gulv som parkett, laminat og fliser i tillegg til tepper og tepper. To maskiner som fikk høye karakterer fra Consumer Reports for rengjøring flere overflater er Kennmore Canister Vacuum og Miele 7210 Twist oppreist.

Lys Duty eller stort Modell


Noen støvsugere er designet for lys plikt. De er vanligvis lettere og mindre kostbart enn vanlige støvsugere. Vurdere full-size modeller for tung bruk og for flere gulvflater.

Ytelse


Alle støvsugere bruker et bestemt antall ampere. Oppreist støvsugere bruker alt fra syv til 12 ampere elektrisk strøm. Canister støvsugere bruker 12 ampere. Men flere forsterkere ikke nødvendigvis bety mer makt.

Sugeeffekt


Antall fans et vakuum har påvirker maskinens sugeeffekt. Mange støvsugere har bare en vifte, noe som betyr mindre sug, mens andre har to eller tre fans.