Hovudside

Abovegound Pool Terrassebord Installasjon

by Walther

Bygge en kortstokk for din aboveground bassenget er svært lik bygge en for et hus. Forskjellen er at, fordi over bakken bassenger ikke har styrke til å støtte en kortstokk, vil det i hovedsak være frittstående, stangar opp langs bassenget.

Foundation og Work


Du trenger for å lage et solid fundament for dekk din. Grave ned under frost linje og hell betongfundamenter. Du kan bygge en ramme for betong eller kjøpe ferdiglagde former. Det beste valget er å gjøre formen på brygger bredere ved bunnen enn ved toppen. Forsterke betongen vertikalt med biter av stål for å gjøre det sterkere. Feste støtte innlegg til footings med metallbraketter og skruer er laget for dette formålet. Bygg dekk rammeverk i avsnittene som følger de flate sidene av toppen kanten av bassenget.

Du kan bygge en liten dekk som er ved siden av bare et lite område av bassenget, en halvsirkelformet dekk som går halvveis rundt, eller til og med en stor terrasse som går hele veien rundt bassenget. Hvis du vil at dekk overflaten for å være i samme høyde som kanten av bassenget, ta tykkelsen på bordkledning i betraktning når du måle høyden av rammeverket. Vurder også hvordan du vil installere stigen på dekk når det er ferdig.

Planking og Rekkverk


Dekket planking går på neste gang. Kontroller at du lar litt plass mellom plankene for drenering. Dette er stedet hvor du har et utvalg av tre: du kan velge rimelige planker eller noe fancy som sedertre. Bolt støtter for rekkverk til utsiden av dekket rammeverket. Hvis du har et dekk festet til huset, kan det være lurt å lage rekkverk av bassengkanten matche rekkverk av den andre dekk for en enhetlig utseende. Du kan kjøpe pre-laget rekkverk seksjoner eller du kan bygge din egen.

Trapper


Bassenget stigen kan brukes med en treterrasse ved å fjerne den delen som fester det til bassenget. og feste stigen til bassengkanten, slik at svømmerne å klatre opp ut av, og ned i, bassenget. Svømmere skal instrueres til trinn på stigen eller bassenget dekk og ikke på metallkant av selve bassenget, som ikke er ment å tåle vekten av voksne. På den andre kanten av dekket ditt, vil du ønsker å enten bygge trapper eller fest den til et eksisterende dekk i nærheten av huset, eller begge deler. For sikkerhets skyld kan du bygge en gate på toppen av trappen så små barn og dyr kan ikke få tilgang til bassenget uten tilsyn av en voksen.