Hovudside

Hvordan Grow SUNGOLD Tomater

by Walther

Hvordan Grow SUNGOLD Tomater

Den Sungold tomat er en av de mest populære varianter av cherrytomat. Denne tomat modner til en levende oransje farge med en søt smak, ligner tropisk frukt. SUNGOLD tomater gjør best i fullt sollys når temperaturen er mellom 65 og 85 grader i løpet av dagen, og nattetemperaturer ikke faller under 55 grader. Tomater kan startes fra frø eller transplantasjoner. Lær hvordan du lykkes vokse SUNGOLD tomater for å produsere de sunn avlinger.

Bruksanvisning


En Start-SUNGOLD tomat frø innendørs 5 til 7 uker før den siste forventede frost dato i ditt område. Plante frøene 2 inches fra hverandre og 1/4 tommers dypt i frø-start skuffer.

•  Transplant frøplanter i 4-tommers potter eller dype leiligheter når det andre settet med blader vises.

•  Plant den SUNGOLD frøplanter utenfor etter all fare for frost er over. Velg en solrik beliggenhet, som Sungold anlegget krever minst seks timer med direkte sollys hver dag. Purke frøplanter 2 til 3 meter fra hverandre i godt drenert jord. Godt drenert jord fjerner vann fra jorda naturlig så jorda ikke forblir våt i lange perioder av gangen, noe som ville oversaturate plantens røtter.

•  Vann plantene annenhver dag. Ikke la Sungold blader å gå haltende.

•  Legg ned mulch når plantene er etablert og ca 1 meter høy. Mulch er noe materiale som er spredt over toppen av jorda som et dekke for å hjelpe undertrykke ugress, holde jorda kjølig, opprettholde fuktighet og forbedre utseendet av hagen. Mulch med halm eller kompost og ikke mer enn 2 til 3 inches høy.

•  Vann den SUNGOLD planter regelmessig, som de trenger en konstant tilførsel av vann.

•  Kontroller for modenhet i ca 57-65 dager ved å undersøke fargen på tomater. Innhøsting når de er i sin helhet oransje farge med en glanset hud.

Tips og advarsler


  • Beskjære bladene nær bunnen av stammen, fordi de lavest voksende bladene er utsatt for sykdom som kan spres til resten av anlegget.
  • For å finne den siste forventet frost dato er i ditt område, sjekk nettsiden til National Climatic Data Center. Velg byen nærmest der du bor, og kartet vil vise den gjennomsnittlige siste våren frost datoer basert på innsamlede værdata.
  • For å teste om jorda er godt drenert, grave et hull i din hage en fot. Dypt med to fot. Bred. Helt fylle hullet med vann. Hvis vannet renner fra hullet i under 10 minutter, betyr det at jorda har for mye sand i den. Till organisk materiale i jorda for å bidra til å balansere det og bremse drenering. Hvis vannet tar lengre tid enn 30 minutter å tappe fra hullet, har din jord for mye leire. Tilsetning av organisk materiale inn i den sakte drenering jord vil bidra til å bryte opp leire og øke dens evne til å renne riktig.
  • Holde jord balansert med en blanding av leire, silt, sand og organisk materiale vil hjelpe det bli godt drenert.