Hovudside

Riktig Above Ground Pool Grading

by Walther

Riktig Above Ground Pool Grading

Riktig over bakken pool gradering er avgjørende for riktig byggingen av bassenget. Uten en jevn base, mister bassenget stabilitet. Når gradering er utført riktig for å sikre et helt flatt område, er bassenget mindre sannsynlighet for å oppleve strukturelle problemer gjennom hele badesesongen.

Plassering


Velg et relativt flatt område til å begynne med for å unngå overdreven gradering. Mens du kan grade noe område flat for et basseng, kan det ta et omfattende arbeid. Bassengområdet må være helt flatt eller bassenget kan kollapse under bruk, forårsaker skade bassenget. Den overdreven mengde vann sluppet fra en sammenrast basseng er også en rot å rydde opp og kan forårsake skade på plenen din.

Forberedelse


Markere området av bassenget med kritt for å forberede for gradering. Kjøre en tre stake inn i midten av dette området. Utvid et bord fra tre eierandel til utenfor omkretsen av bassenget. Plasser et nivå på toppen av brettet.

Grading


Identifisere de høyere områdene i det markerte området for gradering. Løsne gress og skitt fra de høyere områder med en spade. Unngå å fylle i de lavtliggende områder, men fokusere på å gjøre de høyere områdene lik de lavtliggende områder. Flytt styret med nivået på toppen av det rundt det markerte området for å fortsette å identifisere de ujevne områder.

Advarsler


Vurder nøye hvor du skal plassere din over bakken pool. Unngå områder på toppen av trerøtter eller andre store hindringer. Styr klar av områder på eller i nærheten av en septiktank eller verktøy. Ikke plasser bassenget under trær eller overhengende ledninger.