Hovudside

Den beste omsorg for Wood Kjøkken Skap

by Walther

Den beste omsorg for Wood Kjøkken Skap

Fint tre kjøkkenskap representerer en stor del av ditt kjøkken investering, og de krever den beste pleie du kan gi dem å beskytte den. Den solide og konstruert tre flater må rengjøres, ledd holdes i god orden og maskinvaren omsorg. Du mustnâ € ™ t glem interiøret av skap og skuffer heller, selv om de er skjult synet.

Rengjøring


Kjøkkenskap er berørt av hendene, sprutet ved koking fett og røyk og tiltrekke vanlig husholdningsstøv på en daglig basis. Finish på kabinettene, enten det er maling eller en klar-coat, bestemmer rengjøringsmiddel brukes. Milde vaskemidler eller sitrus rengjøringsmidler som er aktuelle for de fleste møbelsnekkerier, men teste dem på innsiden av en skapdør for å være sikker. Bruk aldri slipende pads eller rengjøringsmidler da disse vil slipes og kjedelig målgang.

Rengjøring bør omfatte ofte glemt topper og innsiden av skap. De flate, horisontale flater av utsatte topper er magneter for støv og skitt, og bør rengjøres med resten av overflatene. Avhengig av hva du lagre i skap, kan interiøret også tiltrekke seg en god del skitt. Fjern de retter eller matvarer, og rengjør hyller og skap bokser med den samme milde renere brukes på utsiden.

Voks


Når skapene er blitt rengjort, bør de få et beskyttende belegg av voks. Bruke en ikke-bygning møbler voks på alle overflater. Det vil gjøre skapene se nye igjen og legge et beskyttende lag mellom skitt og veden finish.

Reparasjon


Åpne og lukke skapdører og skuffer legger mye belastning på snekkerarbeidet og kan trekke veden fra hverandre. Sprekker i massivt tre komponentene vil forlenge i bruk, og må repareres umiddelbart for å opprettholde din investering. De fleste sprekker og separerte snekker blir reparert ved å injisere trelim inn i sprekken og klem den mens den tørker. Hvis sprekken eller felles separasjon er stor, ta kontakt med en snekker til å ha reparasjonen profesjonelt gjort.

Omsorg for Hardware


Tre kjøkkenskap holdes sammen og laget funksjonelle ved deres maskinvare. Knotter og trekker må holdes stramt, eller deres monteringshull vil bli langstrakt og ødelegge passform. Hengsler på dørene trenger regelmessig smøring med en spray silikon for å fungere skikkelig. Stram skruene som holder hengslene så snart de blir løs for å holde dørene justert. Skuff lysbilder skal følge samme smøring og lås innstramming å holde skuffene bevege seg fritt.