Hovudside

Hva gjør ferskenfargede roser betyr?

by Walther


Roser er blant de mest populære av blomster. I tillegg til å inneha lang og solid stengler, Overflod oppblomstringer består av tettpakkede kronblad, og tiltalende dufter, roser er tilgjengelig i nesten alle regnbuens farger. Selv om de har tradisjonelt blitt forbundet med kjærlighet og romantikk, varierer symbolikken av roser etter deres farger. Fersken-farget roser har en bestemt mening som, sammen med sine vakre fargetone, som skiller dem fra roser i andre farger.

Betydning av fersken Fargede Roses


Fargen på roser er en karakteristisk mange folk ta hensyn til når enten gi eller motta dem som en gave. Praksisen med å tillegge visse betydninger for spesielle typer og farger av blomster ble en utbredt tradisjon under viktoriatiden --- en som har vedvart i dag. Fersken-farget roser betegne følelser av takknemlighet og takknemlighet samt beundring og sympati. Gave av en fersken rose kan også uttrykke følelser, "La oss komme sammen."

Betydninger av roser i andre farger


Fersken-farget roser er ikke de eneste som forbindes med en bestemt følelse. Roser i nesten hver farge har blitt tilskrevet sine egne betydninger. For eksempel, røde roser er symbolsk av lidenskapelig kjærlighet; hvite roser indikerer uskyld og ydmykhet; gule roser er forbundet med vennskap og frihet; og lavendel roser indikerer kjærlighet ved første blikk eller fortryllelse.

Varianter av ferskenfargede roser


Det er flere hundre varianter av roser, som betyr at det er mange typer av fersken-farget roser tilgjengelig. Disse inkluderer følgende: Jude the Obscure, Marilyn Monroe, Apricot Nectar, Sweet Dream, Norwich Castle, Summer Dream og Sweet Juliet.

Omsorg For ferskenfargede Cut Roses


Skjær bunnen tomme ut av stilkene av fersken-farget roser på en skarp vinkel rett før du legger dem i friskt, kaldt vann. Pass på at beholderen der du plassere rosene er ren, og at ingen blader er nedsenket i vann. Skift vann daglig for å holde den fri for bakterier som kan forkorte livet til dine fersken-farget kutt roser. Når du endrer vann, gi rosen stilkene en fersk kutt. Hold fersken-farget roser på et kjølig sted og vekk fra direkte sollys.

Bevare ferskenfargede Cut Roses


Du kan bruke en av flere forskjellige metoder for å bevare skjønnheten og følelse av fersken-farget roser. Binde fersken roser i en haug og henge dem opp ned på et kjølig, skyggefullt sted før de tørker. Eller, fjerne fersken-farget kronblader fra roser og spre dem ut på en stekeplate i et tørt, kjølig sted i flere dager lufttørke. De lufttørket roser vil ha en litt krympet, krøllet utseende. Du kan la fersken-farget roser intakt og plassere deres stammer i en løsning av glyserin og vann, noe som resulterer i bevarte roser som er myk og smidig, og beholder sin sanne fersken farge. Du kan også trykke på fersken farget rose stammer eller kronblader mellom sidene i en tung bok, og la dem være i fred i flere dager mens de tørker inn glatte, flate former.