Hovudside

Slik fjerner Permanent Marker Fra Rubber

by Walther

Slik fjerner Permanent Marker Fra Rubber

Permanent markør på gummi er noen ganger vanskelig å fjerne. Jo lengre permanent markør forblir på gummioverflaten, desto vanskeligere vil det være å fjerne merket. Enten merket ble plassert på gummien med hensikt, for eksempel en prismerke, eller hvis den fikk det ved et uhell, kan det være mulig å lette mark, om ikke fullstendig fjerne det.

Bruksanvisning


•  Skjær en sitron i to og gni det på mark. Dryss salt på sitronsaft. Påfør barberskum på toppen av sitronsaft og salt. Bruk en tannbørste til å skrubbe overflaten. Tørk av sitronsaft og barberskum av med et rent håndkle. I de fleste tilfeller vil dette fjerne permanent markør fra gummi overflater som skosåler.

•  Bruk en all-formål renere slette svamp for å fjerne merket. Dette fungerer bedre hvis merket er frisk. Du må kanskje skrubbe en stund på eldre merkene for å fjerne merket. Før du gjør dette, må du passe på at gummien og alle omkringliggende flater kan bli vått.

•  Bland en pasta av 1/4 kopp natron og en ss. vann for å fjerne permanent markør merkene som har vært på gummien for en stund. Gni denne lim inn i mark ved hjelp av en tannbørste. La lime på mark i minst 10 minutter. Tørk av med en våt klut.

•  Sand merket av gummi hvis gummi eller omkringliggende overflaten canâ € ™ t blir våt. Bruk fin sandpapir eller en neglefil. Pass på å ikke sand for dypt inn i gummi.

Tips og advarsler


  • Det vil være noen permanent markør merker som bare wonâ € ™ t komme ut av gummi. Dette er vanligvis tilfelle når mark har vært på gummien for en lengre tidsperiode.