Hovudside

Hvordan Clean matolje fra teppet

by Walther

Hvordan Clean matolje fra teppet

Oljete, fet mat oljesøl trenger ikke å permanent beis og Mar tepper eller tepper. Tommelfingerregelen er at jo tidligere at du kan behandle flekken, jo lettere tiden vil du ha å fjerne alle bevis på et matlagingsoljeutslipp. Imidlertid kan eldre flekker vanligvis fjernes også, under anvendelse av lignende teknikker og materialer, selv om det kan ta repetisjon av flekkfjerningsprosess for å få flekken helt ut.

Bruksanvisning


•  Sop opp så mye av matolje som mulig fra teppet umiddelbart med papirhåndklær.

•  Spre natron eller maisstivelse sjenerøst på flekken for å absorbere oljen. La det stå over natten, deretter vakuum opp olje-gjennomvåt pulver.

•  Mix oppvask væske i en kopp varmt vann og bruke den til flekken, hvis det er nødvendig. Skrubb det inn med gammel tannbørste eller jobbe det inn fiber med fingrene, skyll, tørk med ren fille.

•  Påfør en sitrus-basert teppe-rensing løsemiddel til oljebeis hvis det gjenstår etter trinn 2 og 3. Følg produsentens anvisninger for behandling teppe med løsemiddel.

•  Douse flekken i ammoniakkvann og la det stå i 10 til 20 sekunder. Nøytralisere ammoniakk ved deretter å påføre eddik-vann-oppløsning. Blot godt med en ren fille og la tørke.