Hovudside

Ulike typer Dyson støvsugere

by Walther

Dyson produserer et variert linje av støvsugere for et utvalg av rengjøringsoppgaver. Hver modell inkorporerer Dyson patenterte Root Cyclone teknologi for å bevare sugeeffekten selv når skitt samling bin er nær kapasitet. Alle Dyson støvsugere er sertifisert av Astma og Allergiforbund Foundation of America for deres filtrering systemets ytelse.

Søyler


Dyson utvalg av oppreist vakuum rengjøringsmidler er headlinet av den DC33 MultiFloor Cleaner. Den DC33 er en poseløse støvsuger med en .61 gallon klar beholder Den 35-fots ledning og feste slangen tillater en maksimal rengjørings rekkevidde 51,1 meter. Filtreringssystem er HEPA-sertifisert og filtrene er vaskbare. Børstevalsen kan slås av for hard-rengjøring av gulv med en bryter på håndtaket. Dyson veier 17.6 pounds, og teleskopstav gir mulighet for over-the-floor rengjøring med de medfølgende vedlegg.

Beholdere


Den DC23, Dyson flaggskip canister støvsuger, tilbyr funksjoner for tepperens, samt en rekke vedlegg for all-around hjem rengjøring. Beholderen design gjør det mulig å hvile den på et trinn ved rengjøring trappa og Turbinehead børsten bar renser skitt fra teppet eller harde gulvflater. Beholderen renere inkluderer en mini turbin hodet for drevet rengjøring på møbeltrekk og mindre områder som en fullt vakuum hodet ikke kan nå. Filteret er støttet av en produksjon levetid garanti.

Oppladbare støvsugere


Den DC31 Animal er en håndholdt trådløs vakuum laget for små jobber i ditt hjem eller kjøretøy. Animal veier 3.4 pounds og har en ergonomisk design som gjør at du kan feste den renere komfortabelt. Doble strømmodi lar deg sette sugeeffekten fra full til 70 prosent strøm. Den DC31 har en motorisert børste bar i stedet for rett suge å agitere overflaten av gulvet eller annen teppebelagt område for mer effektiv fjerning av smuss.

Slank og lett vakuum


Den DC35 er Dyson fler gulvet elektrisk kost. Enheten er batteridrevet og tilbyr bekvemmeligheten av en håndholdt trådløs støvsuger med utvalget og evnen til en oppreist. Velge mellom to strøminnstillingene for å rengjøre og bevare makten til litium-ion oppladbart batteri. Aluminium skaft gjør DC35 lett (4.96 pounds) for over-the-floor rengjøring.