Hovudside

Omtrentlig kostnad for å bygge ditt eget basseng

by Walther

Omtrentlig kostnad for å bygge ditt eget basseng

En i bakken svømmebassenget er absolutt noe ønskelig med mer enn noen få huseiere, men å ha en installert vil koste mye. Det er en måte å redusere kostnadene ved å ha en i bakken basseng, skjønt, og det er å bygge det selv. Mange svømmebasseng selskaper tilbyr komplett gjør-det-selv (DIY) i bakken basseng kits, faktisk. En annen måte å bygge din egen i bakken svømmebasseng og holde kostnadene lave, er å konstruere en slagg blokk og vinyl liner versjon.

I bakken basseng Kits


En vanlig måte å redusere kostnadene ved å ha en i bakken basseng bygget er å kjøpe en komplett basseng kit fra en byggmester. Prisene på DIY i bakken basseng kits varierer etter hva slags materiale som brukes til å bygge dem. På tidspunktet for offentliggjøring, for eksempel, en online pool byggmester forhandler tilbyr en 12 fot med 25 fot, 5,5 meter dyp glassfiber skall DIY basseng kit for $ 8599. Basseng hull utgraving kostnader, men ikke er inkludert i noen DIY i bakken basseng kit.

Block Pool Building


En annen måte å bygge en relativt stor og veldig komplett i bakken svømmebassenget er å bygge en slagg blokkere basseng stykkevis etter kjøp alt poolens komponenter. Ved hjelp av stykkevis basseng bygning, en 18-fots med 40-fot i bakken slagg blokkere vinyl liner svømmebassenget på publiseringstidspunktet koster ca $ 11.000, unntatt utgraving. Slagg blokk basseng Kostnader inkluderer betong for len, en vinyl liner, en rørleggerarbeid system, et elektrisk system og alle bassenget utstyr, pluss betong terrassebord. DIY i bakken basseng prosjektkostnadene stiger, skjønt, jo mer du kontrakt ut deler av arbeidet.

Pool Graving


Et område av DIY i bakken svømmebasseng bygning som de fleste DIYers ikke berører er utgraving av et svømmebasseng hole. Svømmebasseng hull utgraving krever bruk av tungt utstyr for å grave hullet og lastebil skitt unna. Graving kostnader på tidspunktet for publisering fra ett basseng byggefirma kjøres fra $ 900 til $ 2000. Pool utgravingskostnader øke, men hvis noen spesiell jord engineering er nødvendig eller i bakken rocke forekomstene finnes.

Betraktninger


En grunnleggende 16-fot med 32-fots profesjonelt installert vinyl liner i bakken svømmebasseng koster ca $ 17 000 på tidspunktet for utgivelsen. Også, delstater og kommuner har ofte tillater krav for å bygge noen type basseng. I tillegg kan det hende du må bygge en barriere gjerde rundt nybygd i bakken basseng, avhengig av stat eller kommune. Det koster ca $ 1120 på publiseringstidspunktet for å ha et basseng barriere gjerde profesjonelt installert, eller om $ 8 per liner fot å installere gjerdet som et DIY prosjekt.