Hovudside

Hvordan Kill Mold Smell på papir

by Walther

Vanlige måter å kvitte gjenstander av mugg lukt involverer vann og en renere. Mold kan forårsake papir lukt også, men som papiret ikke holder seg godt mot fukt, må du benytte andre metoder for å fjerne mugg lukt. Mold vokser raskt i fuktighet, varme og skygge. Ta disse funksjonene unna, og du har gjort et skritt i å hemme vekst av muggsopp - et skritt som også hjelpemidler for å redusere mugg lukt. Du kan ikke bare stoppe der, men. Mugg lukt kan klamre seg meget godt til papir og andre porøse objekter, selv etter at muggsporer er døde.

Bruksanvisning


•  Tørk av hvert ark, foran og bak, med en tørr svamp. Dette vil bidra til å tørke bort noen muggsoppsporer fortsatt til stede på overflaten.

•  Hang hvert ark på en klessnor i direkte sollys bruker klyper eller binders. La papiret hengende i minst en time. Sollys hjelper drepe mold. Luftstrømmen vil hjelpe friske papiret litt og tørke papiret hvis det fortsatt er fuktig.

•  Fjern papiret fra klessnor. Plassere papiret løst i en gummibeholder (velge en som kan forsegles med et lokk).

•  Plasser en boks med natron (eller bruke en kommersiell lukt remover svamp) i beholderen med papiret. Dette absorberer trygt og nøytraliserer mange typer lukt, inkludert mold.

•  Fjern papiret fra beholderen i to dager. Hvis papiret fortsatt lukter mugg, deretter legge mer natron (eller strø den direkte på papir) og forsegle beholderen igjen. Sjekk om det hver dag frem til avisens mugg lukt er borte.

Tips og advarsler


  • Bruke aktivt kull som et alternativ til natron. Du kan kjøpe aktivt kull i poser og plater; det er også søppel pan liners infused med aktivt kull (du kan bare legge disse over på papiret). Et annet alternativ er kattesand som inneholder natron eller aktivt kull (denne type søppel fungerer godt, men kan også inneholde friske dufter, så bare bruke den hvis du ikke har noe imot papiret som parfymert denne måten) .På varmt, men fuktig og fortsatt dager, vil papiret på klessnoren ta lengre tid å miste noe av den mugne lukten.
  • Mold forårsaker reaksjoner hos enkelte personer, spesielt de som er utsatt for allergier. Hvis du faller i denne kategorien, vurdere iført hansker og / eller støvmaske ved håndtering mugne papirer.