Hovudside

Hvordan Paint Skap skal se Baked eller Pulver

by Walther

Tar tre skap til en emalje baking butikk er dyrt og siden de fleste kabinetter er laget av tre, er baking ikke en god idé og pulverlakkering er ute siden du må ha en magnetisk ladning til å følge pulveret. Du kan etterligne den flate skinnende utseende av bakt på maling med vanlig emalje. Du kan fremme utseendet ved å oppnå et pulver finish hvis du velger.

Bruksanvisning


•  Fjern maskinvare fra skap som knotter, hengsler og håndtak. Plassere slipp kluter på benkeplater og plassere dører og skuffer for skap til dråpe kluter.

•  Sand alle overflater du ønsker å male med en pussekloss for å fjerne noe av den gamle finish og å ta veden ned til sin nakne skjema.

•  Fyll eventuelle sprekker, bulker eller chips med tre filler. Tillate tilstrekkelig tørketid og deretter sand overflaten med en slipekloss.

•  Påfør korn filler til treoverflaten. Igjen, gi tilstrekkelig tørketid og deretter sand alt flat med en slipekloss. På dette punktet, må du ha en flat overflate fri for feil. En bakt finishen er tynn emalje og vil vise noen feil.

•  Påfør et lag med spray emalje primer. Du kan bruke spraybokser hvis du velger. Tillate emaljen primeren tørke og deretter sand med en slipekloss. Sjekk for eventuelle feil. Hvis du ser noen, gjenta fylling og sliping prosessen til du ingen einstøing har noen småfeil. Igjen, er ideen å etterligne en metalloverflate.

•  Bruk to strøk av emalje spraymaling til overflaten av skapene. Emalje er den mest populære maling for baking. Når du bake maling, blir det ekstremt vanskelig. Siden du oppretter en faux emalje finish, husk at malingen ikke blir fullt så hardt som standard bakt emalje maling. Hvis du vil ha en bakt på finish, ikke legg en emalje hardt strøk maling.

•  til en uretan overflate til overflaten av emaljen. Bruk en flat uretan som tørker uten glans. Dette vil etterligne utseendet av en pulverlakk. Ikke sand overflaten av uretan når det tørker. Dette vil etterligne den lett bølget struktur for pulverbelegg.