Hovudside

Sikkerhetsbokser som ser ut som en Bean Tin

by Walther

Sikkerhetsbokser som ser ut som en Bean Tin

Gjemme seg i vanlig skue. Det er grunnen for forbrukerne å kjøpe hjem safe forkledd som rutinehusholdningsartikler som bønne bokser eller bokser. Bean kan Safer ser ganske mye på hverandre. De fleste er under $ 20, som i 2010. Sikkerhetseksperter uttrykke enighet om at disse sikkerhetsbokser, også kjent som avledning safe, ikke tilby mye av beskyttelse for verdisaker.

Fortrolighet


Akkurat som du vet om avledning safe, så gjør tyv. Mens merking er bedre når disse elementene først kom på markedet, reklame og jungeltelegrafen har økt tyven bevissthet om denne taktikken. Sier du sette noen sølv dollar i en bønne tinn. All tyven trenger å gjøre er en rask sveip av pantry og han vil vite av vekten at du har en bønne tinn safe. Husk å holde nettovekt nær hva etiketten sier.

Strategier


Når skjule ting i vanlig skue i en avledning trygt som en bønne tinn er det noen ting du kan gjøre for å gjøre dine verdisaker tryggere. Først, hvis du bruker Campbell Beans hele tiden, er det ikke en god ide å bruke en avledning trygt som viser Hunt merkevare. Tyver er klar over bruken av avledning safe, og en enkel annet merke kan er en potensiell tip-off til dem at du bruker en avledning trygt. For å unngå dette avslørende tegn, kjøpe et par bokser av merkevaren din sikkerhet merket og bland dem opp. Også får mer enn én avledning trygt og dele dine verdisaker mellom dem.

Er en Bean Safety Box verdt det?


Det er to skoler med tanke om dette. Mange eksperter tror at hvis du er delt inn etter en haug med barn gjør en rask smash og grip, kan en avledning trygt fungerer som de ikke vil bruke tid på jakt etter en avledning trygt. De er i en hast for å komme seg ut. På den annen side vet en sofistikert profesjonell tyv hva du skal se etter og bare kan ta seg tid til å se litt rundt, fordi han ikke er stresset.