Hovudside

Slik fjerner skala fra A Vicks Kaz luftfukter

by Walther

Slik fjerner skala fra A Vicks Kaz luftfukter

Det er tider når sykdom eller tørre værforhold krever bruk av en luftfukter. Den Vicks Kaz luftfukter avgir varme tåke i luften med tillegg av Vicks VapoSteam-tilført fuktighet. De Vicks damper hjelpe klart nesegangene og gi lindring fra lunger, mens den varme dampen øker fuktighetsinnholdet i luften. I likhet med andre små apparater, din Vicks Kaz luftfukter krever regelmessig rengjøring for å holde den i gang på topp ytelse. Du må rengjøre luftfukteren på en ukentlig basis for å fjerne mineralforekomster og forhindre kalk påvirker ytelsen til luftfukter.

Bruksanvisning


•  Slå luftfukter av eller til "0" og trekk ut strømledningen. Ta av vannbeholderen og fjerne det fra resten av Vicks Kaz luftfukter.

•  Fyll en dishpan med varmt vann og en skvett mildt oppvaskmiddel.

•  Slipp kjølekammeret sperre for å separere kjølekammeret fra bunnen. Plasser kjølekammeret og medisin cup i såpevann for å suge.

•  Fyll en bøtte halvveis med hvit eddik. Legg varmt vann for å fylle resten av bøtten. Plasser vannmagasinet i bøtte og la den trekke i 20 minutter for å fjerne kalk og mineralforekomster. Hell eddik ut, skyll vannbrettet med vann og tørk den med en ren klut.

•  Hell full styrke eddik i oppvarmingskammeret til den er full. Tillat eddik til å forbli i varmekammeret i 20 minutter. Tomme nesten alle av eddik ut av varmekammeret, og etterlater nok til å stryke innsiden med. Fukt en ren klut med de resterende eddik og tørk inne i varmekammeret for å fjerne løsnede mineralforekomster.

•  Vask kjølekammeret og medisin kopp som var soaking i såpevann. Skyll med varmt vann og tørk dem med en ren klut.

•  La alle komponentene i Vicks Kaz luftfukter lufttørke helt før du setter sammen dem og slå din luftfukter på igjen.