Hovudside

Hvordan Isoler en Basement Sill Plate

by Walther

Kjeller dørterskler er en svært vanlig sted for luftlekkasjer og varmetap i ditt hjem. Selv om avstanden mellom karmen plate og karmen er liten, finnes det rundt hele omkretsen av ditt hjem - dette legger opp til et stort område. Isolerende felgen bjelke området og tetting rundt karmen plate kan dramatisk redusere strømregningene og gjøre hjemmet ditt mer energieffektive.

Bruksanvisning


•  Mål lengden og bredden av kantbjelkeområdet. Skjær et stykke av skum isolasjon ved de angitte dimensjoner. Hvis du har rør eller andre gjenstander trengende gjennom området, kutte skum til det beste av din evne til å passe rundt disse rørene.

•  Påfør litt skum lim på baksiden av skum isolasjon, og skyv den inn i felgen bjelke området til den hviler på toppen av karmen plate mot ytterveggen.

•  Caulk rundt omkretsen av skum isolasjon med akryl fugemasse. Tool perlen i med fingeren for å sikre en tett forsegling.

•  Fyll noen store hull rundt rør eller andre objekter med ekspanderende skum. Dette skummet vil skape en lufttett forsegling mellom det varme og det skumisolasjon. Fortsett de ovennevnte prosesser før hver rim bjelke området er isolert.

•  Fyll hver hul betongblokk topp med glassfiber isolasjon inntil isolasjonen ligger like under toppen av betongblokk. Fyll resten av tomrommet med ekspanderende skum isolasjon.

Tips og advarsler


  • Hvis du har en eldre hjemme, må du kanskje rengjøre felgen bjelke og terskel område før du installerer isolasjon og drivning. Skitt og rusk kan forby en tett forsegling mellom isolasjon og karmen.