Hovudside

Hvordan Trim en meksikansk Palm Med Verktøy

by Walther

Den meksikanske fan palm (Meksikansk viftepalme) dyrkes i mange områder av USA fordi det er kaldt hardfør til 18 grader Fahrenheit. I tillegg er det tre tolerant av høyt saltinnhold i jorda, noe som gjør det til et godt tre for kystnære steder. Treet har fått navnet sitt fra sine blader, som er formet som en vifte. Beskjæring den meksikanske fan palmen forbedrer utseendet på treet og planering.

Bruksanvisning


•  Undersøk den øvre stammen av den meksikanske fan palm på det stedet hvor de laveste palmeblader vokser. Se etter døde blader som henger ned mot stammen. Disse døde blader vil være gul eller brun i fargen, men er fortsatt festet til stammen av den sentrale basen av Frond. Vent til våren for å beskjære den meksikanske fan palm siden det vil trolig være døde blader fra vinterskader.

•  Sett på et par tykke hagehansker før beskjæring, siden kantene på blader er skarpe. Plassere en stige ved siden av den meksikanske fan palm og klatre opp på den nøye, bærer et par grensakser.

•  Trekk på undersiden av den døde palmeblad fast med hånden for å se om det vil løsne. Hvis ikke, avskåret bunnen av frynseline 1/2 tommer vekk fra stammen ved hjelp av grensakser.

•  Fortsett å kutte av alle de brune og gule blader rundt undersiden av treet i denne samme måte. Omplassere stigen etter behov, slik at du trygt kan nå hver Frond.

•  Rake området under den meksikanske fan palm å samle noen døde palmer som falt fra treet under trimming. Plasser det innsamlede materialet i en søppelsekk eller kompost haug.

Tips og advarsler


  • Hvis den meksikanske fan palm er over 20 meter høy, ringe en profesjonell tre trimmer stedet for å forsøke jobben selv.