Hovudside

Hvordan identifisere Texas Oak Trees

by Walther

Hvordan identifisere Texas Oak Trees

Nesten alle slags eik treet kan vokse i Texas. Texas produserer ideelt klima for de fleste eik, og den østlige delen av staten er fullstendig dekket av eiketrær. Hvis du arver en eiendom med et eiketre, kan det være lurt å finne ut hva slags eiketre det er. Den enkleste måten å finne ut det mangfoldet av et eiketre er å undersøke blader og eikenøtter av treet.

Bruksanvisning


•  Legg merke til den tiden av året før du begynner å identifisere eiketrær i Texas. I høst, de fleste eiketrær, som for eksempel rød eik, pin eik, scarlet eik, Shumard eik og etter eik endre farger til rød eller gul. Men noen former for eik, som for eksempel live eiketre, ikke. Det levende eiketre også ikke mister bladene om vinteren som de fleste andre eiketrær. Det levende eiketre mister de fleste av sine blader om våren.

•  Kontroller blad størrelse og utseende av treet. Hver eik har en litt annerledes blad utseende. Ta bladene og sammenligne dem på nettet til bilder av forskjellige eiketrær, eller sjekk ut en bok om eiketrær fra ditt lokale bibliotek. Den hvite eik har en lang, smal blad med utskjæringer på hver størrelse av bladet. Den røde eik har store blader med tre pinner og spisse ender. Singel eik har ovale blader uten rygger. Kastanje eik har en oval blad med rygger rundt kantene.

•  Se på høyden av eiketreet. Noen eik varierer mye i størrelse. Gobbler sagtannet eik kan vokse 40 meter høy og 40 meter bred. Pinnen eik kan vokse til 60 eller 80 meter høy med en spread på 40 til 50 fot. Innlegget eik kan vokse til 40 eller 50 meter høy og 35-50 meter bred. Vannet eik kan vokse mellom 50 og 75 meter høy og 30 til 40 meter bred.

•  Sjekk plasseringen av eik. Den voksende regionen kan kaste lys over hva variasjon eik kan være. Vannet eik foretrekker mer vann enn andre eiketrær og kan finnes i våtere klima. Det bur eik vokser nær kysten på grunn av salt og vind toleranse. Den svarte eik vokser godt i sandholdig jord. Den Chinkapin eik foretrekker tørrere jord.

•  Undersøk størrelsen og utseendet på eikenøtter at trærne produserer i sommer eller høst. Eikenøtter kan variere mye fra tre til tre. Den hvite eik produserer lys grønn, glatte eikenøtter. Scarlet eik har mørke brune eikenøtter med brune hatter. Den overcup eik produserer små, mørke brune eikenøtter med store, spisse hatter. Det bur eik produserer fuzzy eikenøtter. Kastanje eik produserer blanke brune eikenøtter.