Hovudside

Miljøvennlig måte å smelte is

by Walther

Når vinterværet bringer kalde temperaturer og isete forhold til gangveier rundt hjemmet, salt tradisjonelt brukes til å smelte isen. Faktisk, sier National Research Council at mer enn 8 millioner tonn salt brukes hvert år. Salt er ikke akkurat miljøvennlig som det bygger seg opp i jord og kan bli giftig for planter. For de som leter etter alternativer, er det noen miljøvennlige måter å smelte isen.

Strålevarme


Hvis du installerer en ny innkjørsel eller betong banen, vurdere strålevarme som et miljøvennlig snøsmelting system. Strålevarme øker temperaturen i betongen, og som smelter isen. Når programmet er installert dette miljøvennlig system krever bare en flip av strømbryteren, eller innstillingen av en elektrisk tidsur, for å kunne smelte is.

Barmark avisings


Barmark avisingsmiddel er et produkt du kan kjøpe som er en miljøvennlig måte å smelte isen. Ifølge produsenten, er det mindre korrosivt enn vann og er biologisk nedbrytbart, ikke-toksisk og vannoppløselig. Påfør produktet direkte på overflaten der du ikke vil at isen legger seg når det er tørt. Dette enkelt program kan smelte is i flere måneder av gangen.

Alfalfa Meal


Selv om det ikke godt kjent, er alfalfa måltid en miljøvennlig måte å smelte isen. Vanligvis brukes som gjødsel, det har et høyt nitrogeninnhold. Nitrogeninnholdet smelter isen. I tillegg gir det trekkraft. Du kan kjøpe alfalfa måltid på et hjem forsyning eller hage butikken og på nettet. Ulempen til alfalfa måltid er at det vanligvis inneholder levedyktige frø og kan begynne å vokse inn i floraen av plenen.

Sukkerroer


Sukkerroer har dukket opp som en miljøvennlig måte å smelte isen. Det er 100 prosent organisk formler som utfører så godt som salt, men er mye mindre etsende. Sukkerroer er en fornybar ressurs. Man kan kjøpe sukkerroer avisere i ren form eller blandet med forskjellige konsentrasjoner av salt. Sukkerroer redusere klumping og frysing av salt hauger. Det hjelper å hindre svart is, ikke flekker tepper, virker umiddelbart og reduserer utstyr korrosjon.