Hovudside

Hva er forskjellen mellom HE vaskemiddel & vanlige vaskemiddel?

by Walther

Hva er forskjellen mellom HE vaskemiddel & vanlige vaskemiddel?

Regelmessig vaskemiddel brukes i vanlige vaskemaskiner. Høy effektivitet, eller han, er vaskemiddel som brukes i HE skiver. Det er ikke en god idé å bruke vanlig vaskemiddel i en HE vaskemaskin.

Regelmessig Vaskemiddel


I vanlige skiver, klær nedsenket i vann for å rense dem. Vanlige vaskemidler er laget for å produsere mye såpeskum. De holder også på å fargestoffer og jord slik at de ikke sette seg på klær. Vanlige vaskemidler er formulert for å arbeide med et høyt volum av vann.

HE Skiver


Alle front-lasting skiver er høy effektivitet. De bruker et vannglass som tørketrommel. Det er også noen topp-lasting HE skiver. HE vaskerne bruker 20 prosent til 66 prosent mindre vann og 50 prosent til 80 prosent mindre energi enn vanlige skiver.

HE vaskemiddel


Siden han skiver bruker mindre vann, er HE vaskemiddel laget for å fungere godt med mindre vann. De holder på til jord og fargestoffer. De produserer også færre såpeskum. Du ønsker ikke å bruke for mye HE vaskemiddel eller vil du ha de samme problemene som ved hjelp av en vanlig vaskemiddel.

Regelmessig Vaskemiddel i HE Skiver


Hvis du bruker en vanlig vaskemiddel i en HE vaskemaskin, vil det føre til problemer med maskinen. For mange såpeskum kan få den til å renne over. Du bør ikke bruke mindre vanlig vaskemiddel fordi klærne ikke vil få så ren og du vil fortsatt ha problemer med såpeskum. Regelmessig vaskemiddel kan forstyrre vaskemaskin sensor og kan føre til forsinkelser i sykluser. Pluss såperester kan bygge opp.

Råd


Hvis du har en tradisjonell vaskemaskin bruke vanlig vaskemiddel. Hvis du har eller oppgradere til en HE vaskemaskin, bruker HE vaskemiddel slik at du ikke rotet det opp.