Typer Redbud treet


Judastre treet eller østlige redbud (Cercis canadensis) er en liten, løvtrær som vokser til en moden høyde på ca 30 meter med en 25-fots spredning. Redbuds ha en kort stamme og spre grenene og blir ofte brukt som en dekorativ treet. Treet er blant de tidligste blomstrende trær og blomstrer voldsomt med lilla-rosa blomster under tidlig på våren. Blomstene engang vises på stammen. Redbud trær har en rekke sortar som skiller i utgangspunktet på grunn av blomst farge.

Alba


Alba redbud (Cercis canadensis f. Alba) er opprinnelig fra Missouri men finnes over hele Nord-Amerika. Mens de fleste Redbuds ha blomster i nyanser av rødbrun, lilla og rosa, alba blomstrer med distinkte hjerteformet, 3- til 5-tommers, hvite blomster. Treet vokser til en moden høyde på omtrent 20 til 30 meter med en gjennomsnittlig bredde på 25 til 35 fot. Alba redbud vokser best i områder med full sol eller delvis skygge og har en gjennomsnittlig vannbehov. Treet tilpasser seg de fleste jordtyper, men gjør det dårlig i tunge eller leire jord. Treet er lite vedlikehold og er hardfør i USDA soner 4 til 9.

Flamme


Flame redbud (Cercis canadensis â € ~Flameâ € ™) er staten tree of Oklahoma og vokser til en moden høyde på 20 til 30 fot. Treet har en rask vekst, mens den er ung og blomstrer med doble lavendel-rosa blomster før bladene begynner å dukke opp i løpet av våren. Flame redbud er uregelmessig i vekst som et ungt tre, men utvikler en vase eller globus form som den modnes. Grenene vokser svært lav på stammen og kan føre til et flerstammet tre hvis venstre unpruned. Flame redbud er hardfør i USDA soner 4B til 9A. Treet gjør best i områder med full sol eller delvis skygge og utvikle en kraftigere struktur med regelmessig beskjæring.

Silver Cloud


Silver sky redbud (Cercis Canadensis â € ~Silver Cloudâ € ™) er en hurtig voksende sorten av redbud med spraglete blader av grønn plasket med hvit. Treet vokser til en moden høyde på 25 til 30 meter med en avrundet vase-lignende form. Silver sky er opprinnelig fra Nord-Amerika. Treet har en grov tekstur og blomstrer med lilla-rosa blomster om våren. Treet vokser best i områder med delvis skygge og sol, og foretrekker en rik, fuktig jord. Imidlertid treet tilpasser seg godt til en rekke forskjellige jordtyper slik som alkaliske eller sand. Treet har høy motstand mot tørke og er hardfør i USDA soner 4B til 9A.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler