Hovudside

Hvordan holde Squirrels Fra Chewing på et hus

by Walther

Hvordan holde Squirrels Fra Chewing på et hus

Ekorn er gnagere, og som gnagere de har fortenner som vokser kontinuerlig. For å holde sine fortenner fra gjengroing, må de tygge ustanselig å bære dem ned. Dette tygge instinkt betyr at de ofte angripe hjemme, både for å berolige at instinkt og å komme inn dine soffitter og loft hvor det er varmt og tørt for å hekke. Når du er inne, tygge de inn omtrent alt. Kvinnelige ekorn er kjent for å foretrekke tygge metall over tre, så selv avløp er i fare fra disse skadedyr.

Bruksanvisning


•  eliminere all mat kilder fra rundt hjemmet ditt. Disse inkluderer søppel, fugl frø og fôr. Ekorn er både altetende og opportunistisk. Når du legger ut fuglefrø og kjæledyr mat, er du invitere ekorn inn din plass ved å tilby et enkelt måltid.

•  Squirrel-bevis hjemmet ditt ved å inspisere takskjegget, soffitter og tak for tegn på ekorn oppføring. Se etter tygget tre og mørkt slitemerker rundt hull som indikerer ekorn har vært passerer inn og ut og forlate skitt fra pelsen. Bruk maskinvare klut for å fylle hullene. Sette skjermer over din takrenner. Hold taket helvetesild i god stand. Cap dine skorsteiner og sette tung mesh over alle ventilene. Ringe en entreprenør til å reparere eventuelle hull eller hull der ekorn kan få innpass.

•  Plasser sirkler av metall blinkende, 3 meter bred og fire meter av bakken, rundt trestammer. Fest blink til seg selv og ikke til treet for å holde fra å skade treet. Blinkingen gjør det vanskelig for ekorn å klatre opp i treet. Hvis du har en lund, må du blinke hvert enkelt tre, som ekorn er akrobater og vil hoppe fra ett tre til den neste.

•  Fjern greiner som vokser innen 4 til 6 meter av taket av huset eller overheng taket, for å redusere ekorn tilgang.

•  Trap ekorn, eller ring en exterminator å felle dem for deg. Bruke levende feller og flytte dyrene til et skogsområde minst 5 miles fra hjemmet for å holde dem fra å vende tilbake. Du må kanskje sette feller gjentatte ganger for å få alle ekorn skade ditt hjem, avhengig av hvor mange som er involvert. Være vedvarende og fortsette baiting dine feller inntil alle tegn på ekorn er borte.

Tips og advarsler


  • Aldri håndtere ekorn, som de kan bære sykdommer akkurat som andre gnagere.
  • Gjør aldri kjæledyr av ekorn. Lærer dem å komme nær og spise fra hånden inviterer et angrep inn i ditt hjem.