Hovudside

Pool Alger Fjerning

by Walther

Pool Alger Fjerning

Opprettholde et svømmebasseng er mye arbeid. Du må holde bassenget rent og kjemikalier perfekt balansert, eller vil du ende opp med en alge problem. Alger kan vokse tykk og dekker veggene i bassenget i så lite som en dag hvis venstre ukontrollert.

Balansere Kjemikalier riktig


Det viktigste du kan gjøre for å bli kvitt alger er å balansere dine basseng vann kjemikalier riktig og holde dem på den måten. Kjøpe en kjemisk testing kit og teste bassengvannet i henhold til instruksjonene i brukerhåndboken som følger med den. Purchase, som et minimum, klor-base-kjemiske kjent som pool "shocker", en flaske med saltsyre for når vannets pH-balansen er høy, og sodaaske for når vannets pH-balansen er for lav. Hvis bassenget utstyr som filter og motoren har operatør manualer, lese dem.

Legg Algaecide


Når vannets pH-balanse er stabilisert og du har lagt sjokkbehandling til bassenget, er det på tide å ta livet av alle de levende alger. Rådfør deg med en selger hos din lokale bassenget butikk eller jernvarehandel og kjøpe en algaecide som spesifikt retter seg mot den type alger du har. Alger er vanligvis grønne, men de kan være sort, gult eller rosa også. Sørg for at du kjøper nok algaecide å behandle uansett størrelsen på bassenget du har.

Skrubbe Pool


Hvis du ikke allerede har en, kjøpe en høy kvalitet basseng børste. Nå som du har drept algene, det kommer til å gråne, og vil forbli fast til bassenget vegger og gulv. Den eneste måten å få den av er å skrubbe den for hånd. En god pool børste for å fjerne alt som alger kommer til å ha et håndtak lang nok til å nå ditt bassenget gulvet, og stål eller nylon bust. Begynn i den ene enden av bassenget og sakte pusser opp og ned bassenget veggene og langs gulvet. Kjør ditt basseng motor mens du gjør dette slik som du børster, får de døde alger trukket inn i filteret.

Future Alger Forebygging


Når bassenget er alger fritt, støt det igjen og balansere dine basseng kjemikalier minst en gang i uken. Kjøpe en flytende klordispenser og holde to tabletter om gangen i bassenget. Kjør ditt basseng motor for 8 til 12 timer hver natt, og bruke et basseng vakuum som automatisk renser vegger og gulv mens motoren er i gang.