Hovudside

Slik installerer en Metal over bakken basseng

by Walther

Installere et metall-sided basseng i hagen din er en gjør-det-selv prosjekt du kan ta på, men oppgaven er mye lettere hvis det er flere arbeidstakere til å hjelpe deg. For de fleste svømmebassenger merker bassenget oppsettet er grei, men det krever tålmodighet for å få alt i sin nøyaktige posisjon. Ikke jag eller ta snarveier med bassenget installasjonen, eller kan du snart finne hull i duken eller en sagging bassengveggen.

Bruksanvisning


•  Bruk en spade til å grave ut alt av gress og steiner hvor du planlegger å sette din over bakken pool. Bruk et vater som du arbeider for å skape et nivå plass for bassenget. Forstyrre så lite av bakken som mulig for å skape en jevn overflate. Det er bedre å fjerne skitt fra den høye siden i stedet for å legge skitt til den lave siden.

•  Sett betong utleggere nivå med bakken på stedet der de vertikale stillinger går for din modell av svømmebasseng. Legg dem i uforstyrret torv hvis det er mulig å holde dem fra å flytte under vekten av svømmebassenget. Nivå hver blokk foran til bak og side til side. Hver blokk bør også være på nivå med tilstøtende blokker.

•  Monter bassengets metallgrunnramme i henhold til produsentens anvisninger, og sett den på pavers. Fortsett å sjekke at bunnrammen er nivå som du oppføre de vertikale stolpene og sette dem på pavers.

•  Plasser en 2-tommers lag av rene murverk sand inne i bunnrammen. Bruk en rake til nivå det. Lag en solid base ved stamping sanden på plass med en hånd sabotasje.

•  Rull metall sider av bassenget, og plasser den nederste kanten inn i rammen. Når veggene er på plass, kobler sømmen med muttere og bolter i forsamlingen pakken. Noen produsenter tilbyr en liten skiftenøkkel, eller du kan ha til å gi din egen. Tett søm med duct tape på begge sider.

•  Lag en skrå bukt rundt innsiden omkretsen av bassenget med ekstra sand. Plasser sand i en 45-graders vinkel som strekker seg seks inches i bassenget etasje og seks inches opp bassengveggen. Hvis du foretrekker det, kan en Styrofoam vik produkt settes rundt omkretsen heller enn sand.

•  Skyv basseng duken i bassenget sentrum. Ta av deg skoene. Arbeid basseng duken på plass, tar seg ikke å skade den mens du arbeider ut rynker. Hvis det er en kul dag, la solen å varme liner. Slip bassenget liner over toppen av metallet siden av bassenget og fest den med liner klipp som kommer i byggesett. Kjøre om en tomme av vann i bassenget. Sjekk for jevnheten. Hvis bassenget er gulvet ikke er i vater, trekke tilbake liner og legge til eller fjerne sand. Erstatte rutefly.

•  Fullfør byggingen av den øverste rammen i henhold til produsentens retning. Sjekk at de vertikale stolpene forbli lodd som du fester dem til topprammen. Ferdig fester duken til toppen mestring.

•  Tilrettelegge for en elektriker eller rørlegger til å gjøre de riktige tilkoblingene elektro og VVS-tilkoblinger for deg. Mens du kan være i stand til å gjøre det selv, mange kommuner krever at en lisensiert profesjonell utføre denne oppgaven.

•  Fyll bassenget med vann.

Tips og advarsler


  • Innhente eventuelle byggetillatelser før bygging en metall-sided bassenget.
  • Metalldelene kan være veldig skarp. Håndteres med forsiktighet.