Hovudside

Hvordan få bruke neglelakk Off av en Rug

by Walther

Hvordan få bruke neglelakk Off av en Rug

Sittende på en teppebelagt overflate eller rug kan virke som et behagelig, praktisk sted å søke neglelakk. Uansett hvor forsiktig du prøver å være, men ita € ™ s lett å tilfeldigvis velte flasken med polish eller drypp polish på teppet. Når neglelakk søl på et teppe, etterlater det en svært merkbar flekk som ikke kan fjernes med vanlige rengjøringsmetoder. Dona € ™ t rekkevidde for tradisjonelle, aceton-baserte neglelakk å rengjøre flekken, men siden den harde løsemiddel kan ødelegge rug fiber eller fargestoffer.

Bruksanvisning


•  Blot opp en frisk flekken med en ren, tørr klut for å fjerne så mye neglelakk som mulig. Fjern så mye tørr polish som du kan ved chipping den av med en skje eller sløv kniv. Ikke rive eller trekke ut eventuelle rug eller teppe fiber ved å prøve å fjerne for mye tørr polish på en gang.

•  Fukt en ren, tørr klut med ikke-aceton neglelakkfjerner. DAB den på et lite synlig sted på teppet, for eksempel en del skjult av møbler eller plassert i et hjørne. Sjekk klut til å sørge for at det ikke har absorbert fargestoff.

•  Kontakt en profesjonell tepperens tjenesten hvis det er farge på duken, som du ikke vil være i stand til å fjerne flekken selv. Fortsetter du med følgende trinn hvis din klut viser ingen farge eller bare et svakt spor av fargestoff.

•  Fukt en ren, tørr klut med ikke-aceton polish remover og blot flekken. Gjenta denne prosessen med nye kluter, eller med rene deler av samme klut, før du har fjernet så mye av flekken som mulig.

•  Mix teppe sjampo eller mild flytende vaskemiddel, for eksempel fine-washables vaskemiddel, med vann i henhold til produktets retninger for generell rengjøring eller rengjøring et teppe for hånd.

•  Fukt en ren klut med vaskemiddel eller teppe sjampo løsning og klatt opp eventuelle gjenværende spor av flekken og rester fra neglelakkfjerner. Blot området med en tørr klut.

•  La teppet tørke deretter vakuum det, hvis det er ønskelig.