Hovudside

Hvordan kjøpe Snøklokker

by Walther

Hvordan kjøpe Snøklokker

Snowdrop (Galanthus) er den oppsvulmede plante som er medlem av Amaryllis familien. Den produserer hvite klokkelignende blomster tidlig om våren som vokser fra 2 til 6 inches i høyden. Pærene av Snowdrop er små og solgt mens de fortsatt er ferske fra bakken og grønt. Snøklokker foretrekker vinter regioner eller steder hvor været holder seg kaldere. De vokser ikke godt i områder som har varme vintre. Snowdrop er best egnet for US Department of Agriculture hardførhet soner 3 til og med 7.

Bruksanvisning


•  Besøk din lokale barnehage eller plassere en postordre for Snøklokker i tidlig høst. Siden Snøklokker selges som grønne pærer, er de vanligvis for salg kun for en kort tidsperiode.

•  Velg variasjon og arter av snøklokke du ønsker å plante. Vurdere den populære hage snøklokke for sin levende hvit farge, flora pleno for sine doble hvite blomster, eller Sam Arnott, som produserer en større blomst og har hjerteformede grønne markeringene. Selv om det er over 75 varianter og arter av Snøklokker, alle av dem produsere blomster i hvitt.

•  Kontroller emballasjen for å sørge for at pærene er ikke tørr. Pærer skal vises frisk og fast å ta på, som et fedd hvitløk. Unngå pærer som er lette eller har en tørr følelse dem.

•  Plant Snøklokker så snart de ankommer eller umiddelbart etter at du får dem hjem. Knoller vil begynne å tørke ut hvis de ikke blir plassert i bakken kort tid etter at de er høstet. Jo før de er plantet, jo bedre er sjansene for dem blomstring om våren.

Tips og advarsler


  • Snøklokker formerer seg ved forskyvninger, som er nye pærer som danner fra moren pære. Når din nåværende pærer har hatt noen år å modnes, kan du enkelt øke mengden av blomster i hagen din ved å grave pærene opp etter at blomstene har falmet, men bladene er fortsatt grønne. Bare skille forskyvningene fra moren pære og umiddelbart plante dem i deres nye sted.