Hovudside

Slik fjerner Interior Brick Finer Fliser

by Walther

Noen ganger, renovere et rom krever at du rive eksisterende strukturer. For eksempel, hvis du ønsker å fjerne en finer murstein flis benken fra en benkeplate eller en aksent vegg, må du rive det. Dette betyr ikke at du går inn i rommet vifter med en slegge. Du ønsker å minimere ekstra arbeid skapt av riving prosessen, så ta deg god tid, bruke de riktige verktøyene og følge riktig fremgangsmåte for fjerning av steinfliser vil sikre at du investerer minimal tid i prosjektet.

Bruksanvisning


•  Plasser en meisel på fuge av en murstein i øvre venstre hjørne av veggen og trykk på det med en 5-lb. slegge. Gjenta dette når du flytter meisel rundt murstein til du knekke alt av fugemasse.

•  Lirk ut så mye fugemasse fra hele murstein som mulig. Om nødvendig, bruk en flat skrutrekker. Dette gjør at du kan få din meisel ved siden av murstein.

•  Plasser meisel i en 45-graders vinkel til murstein og trykk på baksiden av meisel med slegge for å bryte murstein av veggen. Hvis murstein er tykk, vil det ta litt arbeid å bryte flis gratis. Hvis murstein er tynn, er det sannsynlig kommer av relativt lett.

•  Gjenta den samme prosessen for hver murstein. Jobbe deg fra venstre til høyre på øverste rad og deretter flytte ned til neste rad. Fortsette å arbeide fra venstre til høyre for hver ekstra rad.

Tips og advarsler


  • Stål-toe støvler vil hindre føttene fra skade fra store deler av fallende murstein.