Hovudside

Best Home Security tips

by Walther

Best Home Security tips

Det kan ikke være noen tilfeldighet at antall innbrudd har vært å lage en jevn nedgang i USA. Til tross for dårlig økonomi, i 2010, hjemme ran var ned 1,4 prosent fra året før. Noen spekulerer i at denne nedgangen kan være delvis tilskrives huseiere tar flere skritt for å beskytte sine hjem og eiendommer.

Invester i en Security System


Hvis et hjem sikkerhetssystem er i budsjettet, er det en av de beste forsvarslinjer mot en invasjon eller innbrudd. Prisene for et system ikke er bank-bryte disse dager; de gjennomsnittlig $ 30 til $ 40 i måneden og mange selskaper tilbyr gratis installasjon. De fleste vil også tilby tegn til å plassere i hagen din, annonsere din beskyttelse til alle som kommer inn i eiendom.

Hold Innganger synlig fra gaten


Kriminelle på jakt etter en enkel hus å bryte seg inn vil ofte målet boliger som har rikelig med gjemmesteder. Grodde busker og trær foran vinduer og dører kan gi nok dekning for å unngå å tiltrekke noen oppmerksomhet fra naboer og forbipasserende mens de jobber for å lirke seg i. Det kan også hindre noen inne i huset merke dem prowling om. Hold løvverk og plantevekst trimmet tilbake og sørge for at alle mulige innganger har en klar siktlinje til gaten.

Unngå å gjøre huset ser Empty


Noen prøver å bryte seg inn vil sjelden målrette hus som ser okkupert. Hvis du kommer til å bo borte fra hjemmet i noen dager, spør en nabo for å hente e-post og aviser slik at de ikke stable opp. Drar på en TV eller radio som kan høres utenfor kan avskrekke noen som er opp til noe godt. Hvis du forlater for natten, la på et lys eller to.

Hold Eiendom Riktig Lit


Hvis huset er det mørkeste på blokken, kan du være bare tigge om trøbbel. I stedet for å lyse opp huset ditt som et juletre, som kan vandre opp en strømregningen, investere i noen motion-sensor belysning. Den plutselige belysning raske inntrengere og varsler deg om deres tilstedeværelse også.

Påminnelser


La aldri en ekstra nøkkel rundt i huset, selv om du tror det er i et lite synlig sted. Ikke la noen notater på døren som indikerer at noen ikke er hjemme. Sørg for at din familie vet at det er ikke en god idé å kunngjøre en kommende ferie til alle som vil lytte - hvis feil person finner ut, kan det være en invitasjon til å planlegge et innbrudd. Viktigst, bør alle vinduer og dører være lukket og låst når det ikke er i bruk.