Hovudside

Kan du Spray frukttre Leaves for Bugs?

by Walther

Kan du Spray frukttre Leaves for Bugs?

Mange mennesker liker å dyrke sine egne frukt og spise det plukket frisk av treet. Men noen bugs nyte frukttrær også. Selv om ikke alle feilene er et problem, mer enn 100 arter angripe frukttrær. Noen av dem spiser bladene av frukttrær, noe som kan påvirke fruktproduksjon samt gjør bladene ser skjemmende. Å vite hvordan å kontrollere skadedyr som noen ganger besøker et frukttre er en viktig del av vellykket voksende frukttrær.

Sprøyting Frukttrær


Sprøyting frukttre later når bugs invadere bør ikke gjøres hvis treet er blomstrende. For steinfrukttrær, vente til 10 dager etter at alle blomsterblader har falt av; for pærer, vente syv til ti dager etter at kronbladene faller; og for epletrær, spray 10 til 14 dager etter at minst 90 prosent av kronbladene faller av, ifølge University of Rhode Island. Noen plantevernmidler ringe for deg å sprøyte før de kjemiske drypper fra bladene, så ta kontakt med etiketten for retninger før sprøyting.

Gunstige Bugs vs. Skadedyr


Ikke alle bugs er skadelig for et tre. Noen bugs er gunstig og bidra til å holde skadelige skadedyr unna. Fordelaktig insekter inkluderer pike bugs, grønn blonder vinge, liten pirat bug, dame bugs, snylteveps, pinnedyr og predaceous midd. Ifølge University of California, jo mindre vi gjøre for å tukle med den naturlige balansen mellom skadedyr og de gunstige insekter som styrer dem, jo ​​bedre.

Organiske Pest Sprays


Noen foretrekker å vokse frukt organisk, som betyr å ikke bruke kjemiske plantevernmidler for å kontrollere skadedyr som sommerfugllarver, biller, grubs og leafhoppers. Ved hjelp av kjemikalier kan faktisk øke problemer fra skadedyr, for eksempel edderkopp midd, fordi kjemikalier drepe de gunstige insekter som holder midd i sjakk, ifølge University of California. Sprøyting blader, spesielt undersiden av bladene, med insekt såpe eller insektmiddel olje kan styre dårlige midd. I tillegg er en enkel såpeoppløsning av en spiseskje oppvaskmiddel i en halv liter vann gir en effektiv spray når sprøytes direkte på insekter på bladene av frukttrær.

Kjemiske sprøytemidler


Kjemiske plantevernmidler er gift, og de kan klamre seg til huden av noen frukter, som epler, pærer, fersken og andre frukter som folk vanligvis spiser uten peeling. Fordi spray som kontrollerer skadedyr kan skade gunstige bugs, er det viktig å identifisere feilene på et frukttre og å søke spray for skadedyr til rett tid for å unngå å skade de gode bugs.

Integrated Pest Management


Folk som bruker integrert plantevern ledelse foretrekker å oppmuntre naturlige predatorer på frukttrær. Likevel, de er villige til å bruke kjemiske plantevernmidler for å spraye på bladene av frukttrær når skadelige bugs blir for mange eller true helsen til frukttre. De bruker plantevernmidler på en måte som minimerer skadepotensialet til fordelaktige insekter ved å sprøyte til rett tid.