Hovudside

Brann Safety Education for barn

by Walther

Brann Safety Education for barn

Brannsikkerhet utdanning for barn tilbys i skolen og samfunnet hendelser over hele landet på årsbasis. Oktober er brannforebyggende måned, og den vanligste tid for brannmenn til å besøke barneskoler. I tillegg til arbeidsbøker og andre læremidler er tilgjengelige for å bidra til å undervise små på hvordan å bo trygt.

Pensum og Materialer


Formelle brannsikkerhet undervisningsmateriell er tilgjengelig for en nominell pris, og kan ofte bli reprodusert av skolelærere for fortsatt bruk. Noen av de mest brukte arbeidsbok og brannsikkerhet læreplanen omfatter 911 barn, Smokey bjørnen materialer, Sparky de Brann Dog reproduserbare, USFA arbeidsbøker for barn, nysgjerrige barn og Brannvern pedagogisk pakke, Brann Pals rekke materialer, og Elmos Fire Safety aktivitetssider og materialer. Mange materialer også dekke informasjon om bruk av 911-system, og inkluderer telefonfargeleggingssider og purre klistremerker.

Brannmenn i Gear


Synet av en brannmann i fullt utstyr kan være skremmende for et barn, spesielt i en krisesituasjon. En del av alle brannsikkerhet utdanningsprogrammene er slik at barn å se en fullt utrustet brannmann, trykker du på utstyr, og høre lydene luftflasker gjort under en brann. Noen brannsikkerhet utdanningsprogram selv tillater elevene å sette på utstyret, og har sine bilder tatt som en påminnelse. Hvis et barn blir for skremt under en brann, kan de kjøre fra brannmenn og sette seg selv i større fare.

Familie Escape Plan


Brannsikkerhet utdanningsprogrammer også tout viktigheten av en familie flykte plan, og "komme seg ut - holde ut" motto. Brannmenn bruker ulike metoder for å lære viktigheten av å bo i et trygt sted utenfor hjemmet og ikke kommer inn en brennende bygning. Hvis foreldrene ikke kan finne sine barn de kan gå tilbake til en brann på jakt etter dem. Familien nødutgang plan er ofte diagrammed i en arbeidsbok, noen som kommer med fløyter for å varsle andre til deres plassering bør brannen start på kvelden.

Brannbiler og utstyr


De fleste brannvesen og akuttmedisinske tjenester fagfolk vil bringe brannbiler og EMS squads til en skole eller begivenhet for barna å turnere, og noen ganger også ta en runde rundt blokken. Brannmenn også ofte jobbe ulykker kulissene for å fjerne ofre fra kjøretøy krasjer. Dette aspektet av legevakt er også ofte berørt under brannsikkerhet utdanning og opplæring. Barn kan bli lett skremt når fanget inne i en bil; ved å snakke om prosessen med fjerning, og se et eksempel på "Jaws of Life" i aksjon, brannmenn håper å redusere denne frykten.

Brann Sikkerhets besøk


Duirng et besøk til en skole eller ungdomsgruppe møte, brannmenn tilbyr opplæring på grunnleggende brannsikkerhet. Mens de diskuterer informasjonen i aktivitetsarbeidsbøker, brannmenn jobber også med barn på ulike nødresponser når konfrontert med en brann. "Stopp, Drop, og Roll" prosedyre, samt viktigheten av å bo nær bakken i en brann, og berører en dør til å oppfatte varme før åpning er vanlige temaer og interaktive aktiviteter under en brannmann besøk. Lærere, ungdomsgrupper, og kirkelige organisasjoner kan planlegge en brannsikkerhet besøk ved å kontakte sin lokale betalt eller frivillig brannvesen. Hvis tilgjengelig, brannmenn ofte bringe en røyk simulator messe til oppsøkende hendelser. Simulatoren gir en røyk-lignende tåke som viftet inn i boden, så barna kan se første hånd hva et rom vil se ut under en brann som de krype gjennom "røyk" i sikkerhet.