Hovudside

Hvordan du rengjør glassfiber dusj omgir

by Walther

Glassfiber ble oppfunnet i 1938 av Owens Corning Company. Produktet ble opprinnelig designet som en isolator, men til slutt ble en del av produksjon av vinduer, omgir glass og glassfiber dusj. En glassfiber dusj surround kan gran opp alle bad, og en ekstra fordel er at det er lett å rengjøre. Du kan rengjøre selv grimiest glassfiber dusj surround hell og med minimal innsats hvis du bruker de riktige rengjøringsmidler, hvorav flere kan være i ditt hjem allerede.

Bruksanvisning


•  Fyll en sprayflaske med eddik og vann. Spray en eddik løsning som inneholder en del eddik til tre deler vann direkte på glassfiber, og la den sitte i ca 10 minutter. Skyll eddik spray med en dusj sprøyta, og tørk av surround med et mykt håndkle.

•  Spray glassfiber surround med dusjslange, og påfør en liten mengde oppvaskmiddel til en svamp. Bruk sirkulære bevegelser for å rengjøre glassfiber dusj surround med såpe fylt svamp. Skyll surround igjen, og tørr med et mykt håndkle.

•  Lag en rengjøring pasta ved å blande 1/4 kopp natron og 1/4 kopp boraks sammen i en liten bolle. Legg akkurat nok varmt vann for å lage en tykk pasta som du kan bruke med en svamp. Pastaen fungerer perfekt på tøff såpe avskum, og du kan skylle det bort med dusjslange. Tørk glassfiber surround med et mykt håndkle.

•  Bruk en glassfiber renere å holde dusj surround ser sitt beste. Bare spray glassfiber renere på, la den sitte i ca 30 minutter og fjerne det med en rask skylling. Tørk glassfiber surround med et mykt håndkle etterpå.

•  Påfør et tynt lag av automotive voks til glassfiber surround etter at den er rengjort. Voksen vil føre vann til å perle opp på overflaten og redusere såpeskum mellom rengjøringer.

Tips og advarsler


  • Redusere såpe avskum og mugg ved hjelp av et badehåndkle for å tørke glassfiber surround etter hver dusj.
  • Aldri bruke en hard slipemiddel på en glassfiber dusj surround. Slipemidler kan ødelegge finish og årsaken dulling. Slipemidler kan også klø.