Hovudside

Hva er meningen med en Bonsai Tree?

by Walther

Hva er meningen med en Bonsai Tree?

Bonsai er den gamle kinesiske kunsten form av voksende små trær, som begynte over 1000 år siden, insisterer Bonsai Gardener.org. Selv om betydningen har endret seg litt over tid, er hjertet av bonsai fortsatt forankret i tradisjonelle idealer.

Definisjon


Selve definisjonen for "bonsai & rdquo; er japansk, og betyr bokstavelig & ldquo; plantet i en container & rdquo; eller & ldquo;. Skuffen planting & rdquo; Ifølge Bonsai Site.com, ordet stammer fra det kinesiske ordet, & ldquo; ordspill-sai, & rdquo;. som beskriver praksisen med voksende enkelt trær i potter Kineserne, derimot, var mer tilbøyelige til å vri sine trær til drager og andre figurer.

Origins


Zen buddhisme er grunnlaget for mye av meningen i bonsai. Faktisk, mange myter knytte de første bonsaitrær med munker, som utviklet dem i klostre over århundrer med forsiktig vekst og beskjæring. På grunn av denne foreningen, ble tidlig bonsai regnes som en åndelig praksis, som betyr fred og ro. Ifølge japansk tradisjon, representerer bonsai tre dyder eller shin-zen-bi, som oversettes til "sannhet", "godhet" og "skjønnhet", antyder Bonsai Site.com.

Tidlig Meaning


På grunn av de Zen opprinnelse, ble tidlig bruk av bonsai sett på som en kombinasjon av menneske og natur, som arbeider sammen for å oppnå harmoni. Bonsai trær ble sagt å representere "himmel og jord i en container," ifølge Bonsai Site.com, det er derfor de ble alltid plassert utenfor sentrum i sine potter. Senteret ble antatt å være det punktet hvor himmel og jord møttes, noe som gjør det til et hellig rom der ingenting bør plantes. Tidlige formidlere av bonsai tok glede i nøye forme treet til sin mest grunnleggende form. Fordi bonsai var så tidkrevende, ble det først begrenset til de rike, som de hadde tid til å vie til en slik tidkrevende kunstform.

Spredning og vestliggjøring


Som bonsai ble mer populær og tilgjengelig, begynte betydningen å endre og utvide til hobby. Vestlige kulturer ettertraktet trærne som japansk nyhet kunst, snarere enn en måte å innkalle med naturen, og "bonsai" ble ofte brukt for å referere til den type trær, ikke kunsten å dyrke dem.

Moderne Meaning


Bonsai Site.com antyder at, bonsai, for det meste, fortsatt beholder sin tradisjonelle idealer om harmoni og fred. Denne hellige kunstform regnes fortsatt av de fleste entusiaster som en enkel måte å få kontakt med naturen og finne & mdash; hvis bare midlertidig & mdash; en følelse av balanse. Fordi en Bonsai, med riktig pleie, kan leve i hundrevis av år, er det en stor levende arvestykke, som kan sendes sammen gjennom generasjoner, og kan bidra til å holde deg nær dine forfedre.