Hovudside

Om Wireless Home Security Alarm Systems

by Walther

Hjem sikkerhetssystemer er stadig på vei mot en mer trådløs løsning. Med nyhetsartikler om barn bortført fra hjemmet, og økninger i innbrudd og hjem invasjoner, er sikkerheten veldig viktig for husholdninger. Familier har en medfødt ønske om å beskytte seg selv og sine eiendeler fra inntrengere. Hjem sikkerhetssystemer blir installert for å fungere som øyne og ører for familier mens de er borte fra hjemmet eller sover om natten. Ikke bare et gyldig forsvar mot tyveri, trådløse hjem sikkerhetssystemer kjempe mot branner og hjelpemidler i andre medisinske relaterte nødhjelp.

Fordeler


En av de største fordelene med å bruke en trådløs hjem sikkerhetssystem er den enkel og rask installasjon. For de fleste trådløse systemer, trenger du bare å koble enheten til en eksisterende telefonlinje, og den er klar til å gå. En annen fordel er kostnads; trådløse systemer kostnadene er vesentlig billigere enn de andre typer hjem sikkerhetssystemer. Dette skyldes i stor grad redusert behov for installatøren å håndtere strukturelle problemer i boligen din.

Spesifikasjoner


De mest kjente funksjonene i trådløse hjem sikkerhetssystemer er innbrudd, brann og medisinsk overvåking og alarmer. Andre typer alarmer som er knyttet til enheten er nøds, gass og flomvarsel. Andre funksjoner inkluderer integrert tastatur, håndholdte sendere, flere ulike tilkoblingsmoduser, valg av alarmtyper, programmerbar strømforsyning, hendelseslogger og fast frekvens Mottaker typer.

Andre bruksområder


Trådløse hjem sikkerhetssystemer er ikke bare attraktivt på grunn av sine enkle installasjonspraksis. Huseiere som dem på grunn av deres andre bruksområder også. Ett bruk er evnen til å ta kontakt med brannvesenet hvis en brann bryter ut mens ingen er hjemme. For andre systemer, for å ha denne funksjonen inkludert vil koste mer enn det gjør med trådløse systemer. Med noen av de kablede systemer der ute, kan brannalarmen alternativet koste opp til $ 1000 for installasjon og $ 20 i måneden i overvåking. For trådløse systemer, er det ingen eller installasjon koster lite, og overvåking er ikke nødvendig. Trådløse alarmsystemer kan også kobles til lys og apparater i hjemmet. Potensielle innbruddstyver kan bli avskrekket når lys og apparater er slått av og på tilfeldige tidspunkt. Dette gir inntrykk av at noen er hjemme, selv når ingen er.

Trådløse sensorer


For den trådløse alarmsystem til å fungere, er flere trådløse sensorer plassert rundt hjemmet. Sensorer innbrudd er festet til dører og vinduer. Når en dør eller vindu åpnes mens alarmen er aktivert, sender den trådløse sensoren et signal til sentralenheten. Enheten deretter blasts en sirene og / eller kontakter politiet, avhengig av programmeringsinnstillingene. I tilfelle av en brann, plukker den opp på sensoren røk i miljøet, omtrent som en røykvarsler. Et signal sendes til systemet, og brannvesenet er varslet gjennom tilkoblet telefonlinjen hvis alarmen ikke er koblet ut innen en fastsatt tidsramme.

Topp Merker


Visonic er toppen produsent av trådløse hjem sikkerhetssystemer og tilbehør. Den Visonic Powermax kommer også med en trådløs fjernkontroll som lar hus for å aktivere / deaktivere systemet ved å trykke på en knapp fra sin nøkkelring. Andre navn på markedet er Guardcom, Norco, og Wisdom Wireless.