Hovudside

Slik holder svømmebasseng Åpne All Winter

by Walther

Holde et basseng åpent om vinteren kan du nyte din investering året. Mens fullt mulig, holde et basseng åpent hele året krever installasjon av en pool varmeapparatet og skape en ukentlig vedlikeholdsplan for å legge kjemikalier. Hvis du rett og slett ikke ønsker å vinterisolere bassenget, kan du unngå varmeren og bare følge en vedlikeholdsplan for å holde vannet klart og rørene fra frysing. Hvordan du holde bassenget åpent bare avhenger av din planlagte bruk for bassenget.

Bruksanvisning


•  Skummet bassenget for å fjerne rusk. Støvsug bassenget for å fjerne skitt og rusk fra bunnen.

•  Legg kjemikalier for å bringe bassenget strøm. PH-verdien må være 7,2 til 7,8, alkalitet 80 til 100 ppm (deler per million) og klor 1,0 til 3,0.

•  Legge til rette for et basseng forsyning installatør til å vurdere og installere et varmeapparat for bassenget. De fleste ovner krever profesjonell installasjon og muligens tillater per lokale byggeforskrifter.

•  Filter bassenget over natten for å unngå rørene fryse. Du må også kjøre filter når lufttemperaturen nå nær eller under frysepunktet.

•  Lag en månedlig vedlikeholdsplan for å legge kjemikalier. Inspisere basseng, pumpe og filter for å sikre at ingen problemer er tydelig som kan skape problemer når man holder bassenget åpent om vinteren.

Tips og advarsler


  • Mange pool forsyningssentre tilbyr vintervedlikehold for en nominell avgift. Dette vil spare deg fra å måtte jobbe ute i kulden for å holde bassenget i gang.