Hovudside

Hvordan å pollinere Epler by Hand in the Home Orchard

by Walther

Hvordan å pollinere Epler by Hand in the Home Orchard

Visse eplesorter - Winesap, Gravenstein og Baldwin, for eksempel - kan ikke produsere steril pollen. De fleste epleblomster er ute av stand til selv-pollinering. Disse komplikasjonene gjør hånd pollinering tidkrevende og vanskelig. Av denne grunn, gartnere vanligvis forlate pollinerende plikter til honningbier, og kan bestille elveblest hvis den naturlige bee befolkningen er begrenset. Hvis du ikke klarer å skaffe honningbier for din frukthage, kan du bruke hånd pollinering som en siste utvei eller som et supplement til insektbestøving. The North Carolina Agricultural Extension anbefaler å bestille kommersiell pollen å sikre befruktning.

Bruksanvisning


•  Bestill eple blomstre pollen fra en kommersiell frukthage leverer selskapet. Snakk med en representant for selskapet å sørge for at pollen er kompatibel med eplesorter. Hold pollen frosset før du er klar til å bruke den.

•  Spe pollen med Lycopodium sporepulver. Dette vil redusere pollen avfall.

•  Dypp en håndbørste eller støv applikator inn i pollen.

•  Trykk applikatoren til sentrum av epleblomster. Bare gjelde pollen til én av fire blomstrer. Hvis du har noen insekt pollinatorer, gjelder pollen spesielt til skyggefulle områder av trærne, som kan være mindre tilgjengelig for insekter.