Hovudside

Tennessee Flower Identifikasjon

by Walther

Tennessee Flower Identifikasjon

Delstaten Tennessee er hjem til en rekke vakre blomster, mange av dem gjør duftende og attraktive tilskudd til en hage. Hvis du bor i Tennessee, og ønsker å vokse blomster i en hage eller andre steder, lære om hvilke planter vokser godt i stedlige masser vil bedre sikre suksess.

Størrelse


Blomster som vokser godt i Tennessee er tilgjengelige i en rekke størrelser. Velge små og store oppblomstringer vil gi en hage et balansert utseende. Mellomstore blomster inkluderer purpursolhatt (Echinacea purpurea), som er en rund-formet medlem av solsikken familien. Blomsten er stammen vokser opp til fem meter høye. Mindre innfødte Tennessee blomster som vill geranium, en plante med små lilla blomster på en stilk som vokser til ca 24 inches, er attraktive hage tilleggene også.

Typer


Hvis du leter etter en blomst som vil vise frem fargen i høst eller vinter, stemorsblomster er ideelle valg for sine dype lilla, rød, gul og lyse, hvite blomster. Gule coneflowers, også kalt black-eyed Susans, vokser godt i Tennessee, også, og blomst i sommermånedene, og legger en skvett gul til hagen.

Vann og sollys


Forstå hvilke planter vil utvikle riktig for grunnforholdene i området i Tennessee du bor. Soluret lupin ikke trenger enorme mengder vann, men krever full sol og sandholdig jord. Ageratums foretrekker delvis skygge og er korte, kompakte planter som vokser i tørr jord.