Hovudside

Pine Leaf Identifikasjon

by Walther

Pine Leaf Identifikasjon

Pines er eviggrønne trær, noen som gir en behagelig duft til landskapet. Å vite hvordan å identifisere bladene hjelpe deg sette pris på de ulike typer av furutrær som vokser i ulike deler av verden,

Lengde


Longleaf furu bladene er allerede mer enn en fot høy i ungdomstrinnet. Når treet er fullvoksen, Longleaf åler er ca 9-inches lang. Japansk svart pine blader, som er en mørkere grønn enn longleaf variasjon, vokse til å bli mellom 3- og 5-inches lang.

Vekst Patterns


Furu bladene vokser i forskjellige formasjoner avhengig av tre type. For eksempel kan bladene på mugo furu vokser i par, i likhet med den Virginia furu. Slash åler er sett i sammenkoblede klynger også, men også vokse i grupper på tre; den loblolly furu skryte klynger av tre nåler.

Farge


Furu tre bladene varierer i farge, fra lys eller medium grønn til dypere greener og til og med blues. De japanske hvite furu viser nåler som er blå eller blå-grønn i fargen, mens bladene av den japanske paraply furu er en mørk grønn nyanse. Trær med lysere blader inkluderer den hvite furu, som har lys blå-grønne nåler.