Hovudside

Hvordan velge en plassering for en over bakken pool

by Walther

En over bakken basseng er et basseng som er montert og plassert på toppen av bakken. Over bakken bassenger er ment å være midlertidige konstruksjoner som kan tas ned og settes opp et annet sted hvis det er ønskelig. Når du velger en plassering for en over bakken pool vurdere flere faktorer som jevnheten av bakken, nærhet av vegetasjon og avstanden fra bassenget til huset.

Bruksanvisning


•  Velg et sted som har riktig mengde skygge. En ideell basseng innstillingen har et skyggefullt sted hvor du kan kjøle deg ned når solen er på sitt høyeste. Hvis du liker vannet varmt, unngå å plassere bassenget i en helt skyggefullt sted.

•  Plasser bassenget nær huset hvis du har barn. Små barn bør ikke bruke bassenget uten tilsyn. Hvis du har elementære aldrende barn kan det være lurt å tillate dem å bruke bassenget når du aren € ™ t der, forutsatt at du kan holde et øye med dem. I så fall sted bassenget nær nok til huset slik at du kan se dem fra et kjøkken eller stuevinduet.

•  Plasser bassenget på flat mark. For at en over bassenget for å holde seg stabilt bakken må være så rett som mulig. Trekk opp så mange steiner som du kan fra området du har valgt. Hvis bakken er ikke helt i vater bruke et nivå for å måle det. Plassere biter av jord på toppen av området du har valgt før det er så rett som du kan gjøre det. Dette vil unngå vannsøl og et basseng som kan helle til den ene siden utilsiktet.

•  Unngå å plassere bassenget nær de fleste typer trær hvis du kan. Trær kan kaste bladene som flommer ut i vannet, noe som kan gjøre rent opp vanskelig. Bladene kan også tette avløp over bassenget og stikke hull i fôr, som er vanskelig å reparere.

•  Plasser bassenget ute av syne for naboer. Hvis nabobarn se bassenget de kan bli fristet til å gå i det når du ikke er hjemme. Dette kan føre til utilsiktede drukningsulykker. Prøv å plassere bassenget hvor det ikke kan ses fra gaten. Hvis du har noe annet valg enn å plassere den der den er synlig, må du installere et gjerde rundt bassenget for å bidra til å avskrekke uønskede besøkende.