Hovudside

Hvordan koble opp en Pool Vacuum

by Walther

Et basseng vakuum er et nyttig verktøy for bassenget rengjøring fordi det er i stand til å nå rusk på bunnen av bassenget som er vanskelig å samle med et nett eller andre verktøy. Vakuumet virker med pumpesystem for å trekke rester av gulvet og inn i kurven over. Trekke opp en pool vakuum er ikke en vanskelig prosess. Det vil ta mindre enn 10 minutter å fullføre.

Bruksanvisning


•  Steng alle skimmer porter unntatt porten som er nærmest pumpe og filter. Skimmer nærmest pumpen vil være skimmer som du bruker som en exit for støvsugd rusk. Bruk et nummer 10 gummipluggen å blokkere skimmer sugeventilen, eller skyv vakuumporten døren lukket på skimmere hvis bassenget er utstyrt med skimmer dører.

•  Sett ventilinnstillingen på basseng pumpe til "skimmere bare." Dette vil bidra til å styre strømmen av vakuum og øke trykket for å bedre suge. Hvis du ikke har en skimmer innstilling på pumpen, så la filteret på som normalt.

•  Fest vakuum hodet til teleskop vakuum pol. Feste den ene enden av sugeslangen til den andre åpningen på toppen av vakuumhodet. Sakte senke vakuum hode og stang inn i bassengvannet.

•  Senk hele sugeslangen sakte inn i bassenget, og starter med den andre åpen ende. Senk slangen inn i vann 6 inches om gangen for å redusere mengden av luft inne i slangen. Helt senk slangen å fylle hele slangen med vann. Dette øker trykket i slangen, og gjør det mulig for vakuum for å suge opp smuss mer effektivt.

•  Skyv den frie enden av bassenget vakuumslangen inne i gjenværende åpne skimmer kurv. Fest skimmer hodet til enden av sugeslangen. Senk skimmer hodet inne i skuffen, og skaper en tett passform over toppen i kurven. Vakuumet vil spytte ut skitt og rusk gjennom denne skimmer kurv.

Tips og advarsler


  • Prøv ikke å forstyrre bassenget når du senker vakuum og slangen inne i bassenget. Jo mer rusk forblir på gulvet i bassenget i stedet for i vannet, jo lettere vil det være å støvsuge bassenget.
  • Hvis skimmer kurv har store hull, kan du skli et stykke papir filter eller en liten mesh filter over bunnen av kurven for å fange mindre partikler.