Hovudside

Hvordan stoppe dusjforheng mugg

by Walther

Hvis venstre ubehandlet, vil mugg på et dusjforheng fortsette å vokse og kan forårsake allergi og helsemessige bekymringer. Mugg er en sopp forårsaket av for mye fuktighet eller fuktighet. Før du kaster ut dusjforheng, er det noen triks du kan bruke for å stoppe mugg på dusjforheng.

Bruksanvisning


•  Start med et rent dusjforheng og dusj. Vask mugg dusj gardin i vaskemaskinen med et lass av hvite håndklær. Blekemiddel brukes i vaskeriet vil bidra til å drepe mugg og stoffet av håndklær har en slipende kvalitet.

•  Rengjør badekar og dusj med en god mugg fjerning renere mens dusjforheng blir vasket. Man kan også bruke en blanding av vann og blekemiddel eller boraks, og vann i en sprayflaske for å drepe mugg på overflaten av dusjen. Eddik, når de brukes rett, vil også bli kvitt mugg flekker.

•  Rett dusjhodet bort fra dusjforhenget for å redusere mengden av vann som faller på den. Siden fuktighet og fuktighet hjelpemiddel i veksten av mugg, er det viktig å holde dusjforheng så tørr som mulig.

•  Lukk dusj gardiner hele veien over åpningen når du er ferdig med din dusj. Lukke dusjforheng strekker ut folder og gjør det mulig å tappe mer grundig. Etter mesteparten av vannet har rent ut fra dusjforheng, kan du flytte dusjforheng fra innsiden av karet til utsiden for bedre luftsirkulasjon. Ikke glem å flytte dusjforheng tilbake i karet eller dusj når du er klar til å dusje igjen.

•  Bruk vifte på badet for å fjerne overflødig fuktighet fra alle overflater etter dusjen. Jo bedre et bad er ventilert, jo mindre sjanse er det for mugg starter på dusjforheng.