Hovudside

Tulip Poplar Tree Identifikasjon

by Walther

Også kjent som tuliptree eller gul poppel, navnene på tulipan poppeltre ofte skaper mye forvirring siden det verken er medlem av poppel familie eller relatert til tulipaner. Faktisk er den tulipan poppeltre en art av magnolia og en av de høyeste hard trær i hele østlige USA.

Størrelse


Tulip poppel har en lang og rett bagasjerommet som åpnes i en smalere krone av grener som til slutt spredt ut som treet blir eldre. Noen av disse trærne en gang vokste til 150 meter høy, men de fleste sjelden overstige 120 meter i dag.

Løvverk


Bladene og blomstene gi tulipan poppel sitt navn, som blomstene faktisk etterligne de av tulipan i form og størrelse, mens bladene har en tulipan silhuett.

Blomster


Blomstene er ganske store for et tre, men ofte vokser ikke i noen av de nederste greinene, noe som gjør dem vanskelig å se blant alle bladene i toppen av treet. De to-tommers brede oppblomstringer har seks individuelle kronblader som er grønn-gul på deres utsiden og gul-oransje på sine innsiden.

Bark


Tulipan poplarâ € ™ s bark er glatt og grå, men bare når treet er ung. Som den alderen, det første utvikler vertikale linjer som i tidsendringer til dype sprekker og åpenbare rygger på de eldre prøver.

Flagrende Leaves


Bladene av tulipan poppel har en flat base og er like bred som seks inches. Denne formen kombinert med sin lange stilk, gjør dem flagre i den mild vind.