Hovudside

Den beste måten å få ekorn ut av en Attic

by Walther

Den beste måten å få ekorn ut av en Attic

Ekorn kan føre til omfattende skader bør de få tilgang til loftet. De kan rive opp kostbare isolasjon og gnage gjennom elektriske ledninger, øker sjansene for elektriske feil eller brann. Dette er i tillegg til helserisikoen de utgjør. Fjerne ekorn fra loftet, og sikrer at de ikke kommer tilbake, er en oppgave som du må ta på alvor.

Bruksanvisning


•  Åpne opp noen vinduer eller andre tilgangspunkter på loftet for å tillate ekorn for enkelt å forlate. De kan være fanget inne, heller enn å sette opp hjemme, og kunne ønske velkommen sjanse til å unnslippe. La disse tilgangspunkter åpen for flere timer eller til du observere de fleste eller alle av ekorn forlater loftet.

•  Trim tilbake eventuelle greiner som fungerer som tilgangspunkter til loftet. De bare gjør det enklere for ekornene å komme inn. Skulle dette være upraktisk, pakk badebukser av noen trær med to-fot bred metall, plassert omtrent seks meter fra bakken for å effektivt hindre ekorn fra klatring treet.

•  Slit en tjue fire-tommers lengde på PVC-rør langs dens lengde og legg dette over noen kabel-TV-ledninger eller telefonlinjer som kommer inn på loftet. Ekorn vil ikke være i stand til å forhandle dette stykke rør, som det vil dreie på ledningen, forårsaker dem til å riste.

•  Sjekk loftet selv for områder der ekorn kan få tilgang. Blokkere eventuelle åpne skorstein sjakter med en halv tomme netting og blokkventiler og andre åpninger med enten en netting, metall eller maskinvare klut, alt tilgjengelig fra de fleste jernvareforretninger. I tillegg stenge alle vinduer sikkert og erstatte eventuelle ødelagte ruter.

•  Bait to eller flere wire-bur feller, tilgjengelig fra mange jernvareforretninger, med enten peanøttsmør, valnøtter, eller epleskiver og la over natten, eller til du fange et ekorn. Slipp noen ekorn du fange i vill. Fortsett baiting fellene og plassere dem på loftet til du er overbevist om at ingen ekorn forbli.

Tips og advarsler


  • Ikke prøv å jage ekorn ut av loftet. Dette vil skremme dyrene og i all sannsynlighet gjøre å fjerne dem vanskeligere.
  • Sjekk loftet med noen ukers mellomrom for å sikre at alle tilgangspunkter forbli blokkert.
  • Selv om du er sikker på at alle ekorn har igjen på loftet, satt og plassere en wire felle som en forholdsregel. Et ekorn som prøver å flykte fra loftet kan føre til omfattende skader som den prøver å gnage seg ut.
  • Ikke forsøk å sette PVC rør på elektriske kraftledninger. Ta kontakt med lokale tjenesteleverandører for å sikre hvilke linjer gir kabel eller telefon.
  • Bruk vernehansker og klær når du plukker opp feller som inneholder ekorn, og når du slipper dem ut i naturen.