Hovudside

Hvordan installerer jeg en Econo Lift Spa Cover Lifter?

by Walther

Hvordan installerer jeg en Econo Lift Spa Cover Lifter?

Personlige hjemmesider spas kan være en utmerket kilde til privat rekreasjon og personlig velvære. Selvfølgelig er spa vedlikehold og vedlikehold ansvaret som kommer sammen med den glede av dem. Det betyr å ta seg tid til å beskytte dem mot vær og vind og dyr som kan skje på dem i løpet av natten. Econo Lift spa dekke kan være en ideell enhet for dette, og du kan installere den i bare en kort tid med en hjelper.

Bruksanvisning


•  Monter spa dekke heis, så det åpner mot baksiden, bort fra kontrollpanelet. Sørg for at det er tilstrekkelig installere plass rundt spa. Du trenger to meter klaring på alle fire sider av spa.

•  Mål spa hvis du ikke vet dimensjonene. Hvis ditt spa er 72 inches, plasserer dekk armer med den lange enden på oversiden av dekselet. Bruk utvidelser bare hvis spa er lengre enn 72 inches.

•  Identifisere høyre og venstre monteringsbraketter, montert horisontalt, ved basen, på hjørnene. Stokk pivot arm stopper i sentrumshullet av monteringsbraketten. Sett pivot arm bolten inn den eneste hull igjen på hjørnet av monteringsbraketten.

•  Snu braketten over og sette den lille skiven på svingarmen bolt. Sett pivot arm låsemutteren på bolten på toppen av vaskemaskinen og trekk til vaskemaskin og låse mutteren på bolten med skiftenøkkel. Snu braketten tilbake igjen og satte stor skive på svingarmen bolt.

•  Fest begge monteringsbrakettene til venstre og høyre side av spa. Se diagrammet for å se at du er å finne dem riktig. Bruk fire ett-tommers skruer for de fire ytre hullene og to 4-tommers monteringsskruer for de to indre hullene.

•  Sett avstandsklossen på svingarmen bolt av den monterte braketten. Med henvisning til diagrammet, skli på sidearmen pivot. Monter ytre spacer blokk på toppen av sidesvingarmen på svingarmen bolt. Sett en stor skive på svingarmen bolten og stram med en låsemutter. Sette en bolt på svingarmen stopper og dekk med mutter caps.

•  Push den lange enden av dekkstøttearmen i hver side av kobleren. Skyver den korte enden av dekkbærearmen inn i toppen av side leddet arm. Gjenta for den andre siden. Dekselet støtte arm og Coupler bør ligge på toppen av spa dekke langs bretten.

•  Trekk opp Coupler stykke og støtte armene inntil Coupler stykket er parallelt med og innenfor ½ tomme av folden. Bor hullene som forbinder armene og bruker ett tommers skruer for å feste bærearmene og koplingsstykker.