Hovudside

Hvordan Grow en Amarillo Flower Plant

by Walther

Hvordan Grow en Amarillo Flower Plant

Et slående tropisk tre med gule trompetformede blomster, er roble amarillo ofte brukt som et eksemplar tre i et tropisk eller subtropisk landskapet. Eldre trær vanligvis vokser 15-35 meter høye med en naturlig avrundet baldakin form. Roble amarillo er innfødt til tropiske Amerika. Roble amarillo er det vanlige navnet; dens vitenskapelige navn er Tabebuia chrysotricha og det er et medlem av Trompettrefamilien familien. Gyllen trompet treet er en alternativ felles navn. Roble amarillo trær vokser i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10b til 11.

Bruksanvisning


•  Velg en planting nettsted som får full solen. Full sol er klassifisert som minst seks timer om dagen, men jo mer jo bedre for denne solbadede tropisk. Roble amarillo trær vokser best i godt drenering loamy jord.

•  Space trær minst 15 til 20 meter fra boliger eller strukturer for å imøtekomme kalesjen spredningen av et gammelt tre. Moden Roble amarillo trær vokse opp til 35 meter høye med en baldakin spredningen av 35 meter over.

•  Grav et plantehull i den valgte plasseringen. Lag hullet dobbelt så bred og dobbelt så dypt som roten ballen eller barnehage potten. Påfyll hullet halvfull med jord slik at hullet er den samme dybden som roten ballen.

•  Pakk eller kutte vekk materiale fra rundt roten ballen, eller hvis den roble amarillo treet er i en barnehage potten, lå treet på sin side og forsiktig jobbe potten vekk fra roten ballen.

•  Skjær bort noen røtter som sirkle roten ballen eller som er pakket rundt hverandre ved hjelp av et par skarpe sakser. Fjern rot seksjoner som ser skadet eller råtten.

•  Rull ungt tre inn i hullet og midt det, holder den oppreist. Sjekk for å se om foten av stammen er på nivå med det omkringliggende jord; Hvis ikke, må du justere jord under roten ballen ved å legge til eller ta noen bort.

•  fylle hullet ved å skyve jorda tilbake rundt roten ballen. Skyve noen håndfuller jord inn i hullet og trykk den ned rundt røttene å eliminere lufthull. Fortsett å fylle hullet til jorda er nivået og treet er sikret i det nye miljøet.

•  Sug jorda rundt roten ballen umiddelbart etter planting for å avgjøre jord og oppmuntre røttene å begynne å utvikle. Etter den første vanning, gjelder vann en gang eller to ganger i uken i løpet av tørt vær for det første året, soaking jord til bunnen av plantehullet på hvert program. Når etablert, Roble Amarillo trær trenger vann bare i ekstreme tørke.

•  Spre en 2- til 4-tommers lag av gjødsel eller kompost som mulch lag over plantehullet i et område som begynner 2 inches fra bunnen av stammen og strekker seg ut i en sirkel 3 meter i diameter.

•  Beskjær å forme i den tidlige våren. Fjern grener som krysser hverandre og noen døde eller syke tre. Roble amarillo trær naturlig vokse til en ryddig form og krever lite ekstra beskjæring. Dette treet kan også tåle tung beskjæring og kan holdes liten med årlig beskjæring.

Tips og advarsler


  • Grave ut et hull dobbelt så dypt som roten ballen kan virke som ekstra arbeid, men det løsnet jorda skaper et mykt område for de nye røttene å utvikle seg.
  • Ved hjelp av kompost eller husdyrgjødsel som en mulch lag gir næring til jorda, noe som eliminerer behovet for nye gjødsel applikasjoner. Mulch regulerer også jordtemperatur og bidrar til å holde fuktighet nær bakken.
  • Ta aldri mer enn en tredjedel av treets total baldakin masse i et enkelt år for beskjæring.