Hvordan velge en erstatning svømmebasseng Pump


Hvordan velge en erstatning svømmebasseng Pump

Velge et nytt svømmebasseng pumpe vil kreve noen beregninger. Personen som installerte forrige pumpe kan ikke ha gjort disse beregningene, som er grunnen til at du kjøper en erstatning. Riktig størrelse pumpen vil spare strømutgifter og redusere slitasjen på annet utstyr som holder bassenget kjører riktig.

Bruksanvisning


•  Bestem minimum flow rate, som også er kjent som den tid omsetningen. Kjenne den minimumsmengden vil fortelle deg hvor mye vann pumpen kan slå over i en time. PoolPlaza.com sier åtte til ti timer i en god omsetning tid, men et basseng som får mye bruk vil trenge en kortere omløpshastighet.

•  Del antall liter vann i bassenget etter den tid omsetningen.

•  Del dette tallet med 60 for å få minimum flow rate.

•  Bestem maksimal strømningshastighet. Ifølge PoolPlaza.com, størrelsen av rørene og utstyret som bestemmer den maksimale strømningshastighet, og denne frekvensen bør ikke overstige 7 meter per sekund. For eksempel vil en hvilken som helst 1,5-tommers rør har en maksimal strømningshastighet på 42 liter per minutt.

•  Beregn maksimal strømningshastighet ved å telle hver inntak linje og verifisere sin diameter. To 1,5-tommers rør, for eksempel, vil gi deg en maksimal strømningshastighet på 84 liter per minutt.

•  Kontroller filter strømningshastighet ved fastsettelse av maksimal strømningshastighet. Filteret vil ikke fungere skikkelig hvis det ikke kan håndtere alt vannet som kommer gjennom det. Hvis den maksimale filter strømningshastighet er større enn den maksimale VVS strømningshastighet, bruker mindre antall når du gjør din beslutning.

•  Bestem din ideelle strømningshastighet basert på minimum og maksimum strømningsrater for å velge riktig pumpe. Det ideelle området vil falle mellom minimum og maksimum strømningsrater.

•  Beregn beina på hodet. Frem hodet strømningsmotstanden. Jo større motstanden den nedre strømningshastigheten vil bli, og jo sterkere vil pumpen må være for å overvinne motstanden. Den beste måten å tilnærme denne motstanden, i henhold til PoolPlaza.com, er å "(1) måling av vakuumtrykk på pumpen og multiplisere med 1,3, (2) måling av rent filtertrykket og multipliseres med 2,31, og (3) legge disse tallene for å få den totale friksjonstapet i meter av hodet "(se Ref 1). Dette antallet er mer pålitelig enn det antall hestekrefter ved valg av en pumpe.

Tips og advarsler


  • De linjer som går inn i pumpen og tilbake til bassenget skal støtte den samme grad av flyt.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler