Hovudside

Hjem Sikkerhetssjekklister

by Walther

Hjem sikkerhet er en viktig sak for enhver familie. Mens noen farer kan være lett å få øye på, det finnes farer som lurer i hjemmet kan du ikke tenke på. Lage sjekklister for hjem sikkerhet bekymringer kan bidra til å holde deg på toppen av disse sikkerhetsspørsmål og holde hjemmet og kjære sikker.

Elsikkerhet


Dekker i utsalgssteder, batterier i røykvarslere og ledningen sikkerhet er alle saker som bør inkluderes på sjekklisten. Forsikre deg om at ledningene er ikke utsatt. I tillegg bør ledninger til apparater ordnes på en slik måte at et barn ikke uforvarende trekke apparatet ned ved å dra i ledningen.

Rengjøringsutstyr


Sikre alle rengjøring forsyninger er utilgjengelig for barn, eller i det minste lagret et sted med barnet sikkerhetsinnretninger. Mange husker å gjøre dette i områder som kjøkken eller bad, men ikke glem å sjekke områder der et barn ikke kan være ofte. Disse områdene, ofte oversett, inkluderer garasjen, kjelleren eller en utvendig bod.

Brannsikkerhet


I tillegg til å sjekke batteriene i brannalarmen, sikre at det er ingen gardiner hengende nær utsatte lyspærer eller varmekilder. Hvis du har barn, og eier en gasskomfyr, vurdere å ta knottene av ovnen når den ikke er i bruk. Dette kan bidra til å hindre barn i å skru på gassen.

Slipping og Tripping


De samme farene som kan finnes i andre steder, for eksempel på jobben eller i butikker, kan være et problem også. Hold gangveier i hjemmet fri for leker og andre gjenstander som kan forårsake snubling. Blokkere rom med harde gulv, spesielt flis, etter at du har vasket. Dette kan bidra til å forhindre gliulykker.

Trapper og Avslutter


Hvis du har små barn, er det spesielt viktig å installere barn porter på trappa og barn låser på dører som fører utenfor eller til områder hvor et barn kan være i fare. Slip-on, plast dør knott dekker som gjør det vanskelig for små barn å slå en knott er ideell for dette formålet.